familien%20la%20Cour%20484%20x%20484.jpgRegntøj til job, sport og fritid

QualityWear er en dansk ejet webshop med speciale i
regntøj til job, sport og fritid.

Vores mål er at tilbyde REGNTØJ til ethvert formål, give
den bedste vejledning, og sikre vores kunder masser af
gode oplevelser i det fri - også når det regner.

På QualityWear findes bl.a. regntøj til dig, som:

• er vild med mode, har stil og sans for kvalitet

• går i haven, er handyman eller bare nyder at arbejde udendørs i fritiden

• holder af hunde, heste, jagt, fiskeri, sejlsport, golf mm.

• løber, cykler, vandrer eller bare har lyst til at gå en tur under åben himmel
   - også når det regner.


Desuden tilbyder vi gummistøvler, waders, søstøvler, paraplyer og regntætte tasker.
En lun og lækker sweater, termotøj, softshell og andet funktionelt tøj til at have på under regntøjet, kan du også finde i vores shop.

Nu også arbejdsregntøj og PPE
Senest har vi udvidet med en afdeling for erhvervsbeklædning med særlig fokus på arbejdsregntøj og beskyttelsesudstyr (Personal Protection Equipment, PPE). Læs mere her >>>

Bag QualityWear står familien la Cour, som er en ganske almindelig familie. Vi løber, fisker, sejler, cykler, har heste, hund og have. En meget stor del af vores fritid opholder vi os derfor under åben himmel - også når det regner.

Ideen til en butik med speciale i regntøj fik vi for mange år siden på en rejse til Østrig, hvor skyerne hang lavt mellem bjergene, og smeltevandet fik floden og kanalerne i den lille by, vi boede i, til at gå over deres breder. Det var dog ikke noget problem, for i Østrig havde man dengang - selv i den lille by, vi boede i - mere end én velassorteret butik med masser af regntøj, gummistøvler og paraplyer at vælge imellem.

Samme tradition har vi aldrig haft i Danmark.

Men tiderne forandre sig, og det samme gør vejret. Fremtiden byder på mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Det er ikke blevet nemmere at arbejde effektivt eller holde fri udendørs.

I 2013 startede vi derfor QualityWear på nettet - og der må have været andre end os, der har ment, det var en god ide, for vi har haft rygende travlt lige siden.

Vi tilbyder allerede nu et godt udvalg af regntøj, og vi arbejder hver dag på at finde nye varer og gøre shoppen endnu bedre. Finder du ikke det regntøj, du søger, hører vi derfor gerne fra dig på kundeservice@Qwear.dk.

God tur ud i det fri!

Venlig hilsen
Inge og Kim la Cour