Retur- og fortrydelsesret (salg til private)

30 dages returret

Fortryder du dit køb, har du 30 dages returret. Dette gælder dog ikke specialfremstille varer eller varer hjemtaget specielt til dig. Disse varer kan ikke returneres.

Vær opmærksom på, at du skal varsle os senest 14 dage efter, du har modtaget varen.
Det gør du ved at skrive til kundeservice@Qwear.dk. Husk at oplyse fakturanummer!

Varen sendes retur til:

QualityWear v/laCour&Co
Stenbukvej 69
DK-4623 Lille Skensved
Denmark

Husk at vedlægge EU's lovpligtige fortrydelsesformular, som du kan hente her.

Du har ansvaret for returvaren

Vær opmærksom på, at det er dig, der har ansvaret for returvaren, indtil den er i vores varetægt igen. Pak derfor varen forsvarligt ind, og brug et anerkendt transportfirma til transporten.

VIGTIGT: Husk at få en kvittering ved afsendelsen, så pakken er forsikret under transporten og kan spores, hvis den bliver væk.

Vi anbefaler, at du bruger vores NEM-returlabel, som gør det både nemmere og billigere for dig at returnere:

Køb en NEM-returlabel her >>>

BEMÆRK: Kan indtil videre kun bruges i Danmark.


Varens stand

Vær opmærksom på, at du skal returnere varen i ubrugt og ubeskadiget stand for at få alle dine penge retur. Det vil bl.a. sige, at:

• varerne skal pakkes forsvarligt ind i bobleplast og emballage tilsvarende den, du modtog varerne i
• varerne ikke må være taget i brug
• varerne skal returneres i originale poser, æsker mv.
• varerne skal returneres med alle hængemærker og evt. reparations- og vedligeholdelses sæt
• der ikke må skrives på, tilføjes eller fjernes klistermærker fra støvler, poser, æsker mv. Skotøjsæsker betragtes som en del af varen, når du køber gummistøvler, waders mv. De skal derfor også være intakte og må aldrig bruges som returemballage.

Prøv varen hjemme i din stue

Du har naturligvis lov til at prøve varerne hjemme i din stue, men lad alle hængemærker mv. sidde på, og stå på et tæppe for at undgå ridser og slid, når du prøver gummistøvler mv. Varer, der har kropslugt, er slidt eller ødelagt refunderes ikke. Varer, der har været vasket, tages heller ikke retur, da varens vandtæthed kan ødelægges ved forkert vask.
 

Returemballage, returfragt, gebyrer mv.

Gem den emballage, du modtager dine varer i, til du er sikker på, du ønsker at beholde varerne. QualityWear.dk refunderer ikke de omkostninger, du måtte have haft til returemballage, når du vælger at returnere en vare.

Vi refunderer heller ikke returfragt og evt. gebyrer du måtte have haft til bank, kreditkort eller betalingssystem, da du betalte ordren.

Retur efter ibrugtagning

Iflg. EU-lovgivningen har du også 14 dages fortrydelsesret på en vare, selv om du har taget den i brug. Varen skal dog stadig kunne sælges som ny, og det er alene vores vurdering ud fra varens stand ved modtagelsen, hvor stor en del af varens oprindelige salgspris, vi vil refundere. Da QualityWear.dk ikke sælger brugte varer, vil varer, som bærer præg af at være taget i brug, blive sat til en meget ringe eller ingen værdi. Lægger du hertil, at du selv skal betale returomkostningerne mv., vil du ofte være bedre stillet, hvis du sælger den brugte vare til anden side.

Er du i tvivl, så skriv til kundeservice@Qwear.dk, inden du sender varen retur.

Hvornår få du pengene retur?

Når din returvare er modtaget på ovenstående adresse og vurderet af QualityWear.dk, tilbagebetaler vi det aktuelle beløb til det kreditkort eller via den betalingsmetode, varen er betalt med. Retursager behandles indenfor 2-3 hverdage. Vær dog opmærksom på, at der kan gå noget tid inden beløbet er tilgængeligt på din konto, afhængig af hvilken betalingsmetode, du har benyttet.

Læs mere om retur- og fortrydelsesret ved E-handel på Konkurrence- & Forbrugerstyrelsens hjemmeside Forbrug.dk

Klagemuligheder:

Skulle vi mod forventning blive uenige om et køb eller en returnering, kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via Forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal, som du finder her >>>

Husk at oplyse vores e-mail adresse, som er: kundeservice@Qwear.dk.