Persondatapolitik

QualityWear.dk overholder Databeskyttelsesloven (også kaldet Persondataforordningen eller GDPR (General Data Protection Regulation)), som trådte i kraft den 25. maj 2018.

Dataansvarlig hos QualityWear.dk er indehaver Inge la Cour, som kontaktes via kundeservice@Qwear.dk.

QualityWear.dk håndterer ikke personfølsommeoplysninger, kun almindelige personoplysninger, som vi skal bruge for at håndtere din bestilling – og vi hverken sælger eller videregive personoplysninger eller informationer om dine køb til tredjepart.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer QualityWear.dk har om dig ved at kontakte kundeservice@Qwear.dk - og du kan til enhver tid blive slettet fra vores system jf. nedenstående.

Vil du vide mere om Databeskyttelseslovens betydning, er der nyttig viden at hente på Datatilsynet.dk.

Vi samler følgende persondata:
Når du opretter en bestilling på QualityWear.dk, indtaster du en række oplysninger, som gemmes i vores ordresystem, fx navn, adresse, e-mail og telefonnummer på modtager og betaler. Det gør, at vi kan ekspedere din bestilling, og at du ved nye bestillinger slipper for at indtaste dine adresseoplysninger igen.

Desuden kan vi se din ordrehistorik samt en række oplysninger, der sendes fra den enhed, du bruger. Fx den IP-adresse, bestillingen kommer fra, hvilken enhedstype, du bruger, browsertypen, hvor længe du besøger QualityWear.dk, din geografiske placering, henvisnings-URL og præferencer, når du bruger QualityWear.dk. Disse oplysninger indsamles via cookies mv. til brug for generel statistik (læs mere under generel statistik).

Dine persondata bliver sammen med oplysninger om dine bestillinger gemt i vores ordresystem så længe Købelovens regler om to års reklamationsret gælder. De bliver desuden brugt som grundlag for faktura og fragtpapirer og derfor delt med vores fragtleverandører (gemmes to år) og bogføringssystem/revisor (gemmes i fem år jf. Bogføringsloven). Alle mails vedr. køb, ombytning, klager mv. gemmes i to år – enkelte sager gemmes i længere tid, hvis vi skønner det nødvendigt og lovligt.

 

Nyhedsbrev:
Vores nyhedsbrev kan du tilmelde dig helt uafhængig af en bestilling. Her skal du kun afgive din e-mailadresse, hvorefter vi sender dig en mail, som du skal bekræfte. Det gør vi for at sikre, at ingen uønsket bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen (via link i nyhedsbrevet). Du kan også kontakte kundeservice@Qwear.dk.

Vi udgiver to nyhedsbreve, et til privatkunder og et til erhvervskunder. Vi bruger pt. ikke cookies for at målrette nyhedsbrevets indhold.

 

Har du rettelser - eller ønsker du at blive slettet?
Har du oprettet en konto, kan du via brugernavn og password selv se og opdatere dine data. Du kan også bede os om at gøre det. Ønsker du at blive slettet, skal du kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 

BEMÆRK: Når du indtaster navn, adresse, e-mail og telefonnummer på QualityWear.dk, accepterer du samtidig, at dine persondata er tilgængelige for vores medarbejdere og leverandører som beskrevet ovenstående.

Alle vores leverandører af databehandling har underskrevet en Databehandleraftale jf. Databeskyttelsesloven.

 

Generelle oplysninger til brug for statistik:
Vi fører generel statistik over, hvilke kategorier / varer der besøges på vores shop. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger, men for alle besøg på vores shop. Det sker ved hjælp af cookies og med integrations af analyseværktøjet Google Analytics (læs mere nedenstående).

Den generelle statistik bruger vi til at forstå, hvordan de, der viser interesse for vores shop, bruger QualityWear.dk. Formålet er at gøre QualityWear.dk så brugervenlig og så relevant som muligt. Fx indsamler vi information om de mest søgte varer og typer af varer for at kunne udvikle vores sortiment og tilbud til nuværende og kommende kunder.

Vi sælger ikke og videregiver ikke generelle data til tredjepart.

 

Markedsføring:
Pt. bruger vi ikke og overgiver derfor heller ikke dine personoplysninger til samarbejdspartnere i forbindelse med markedsføring. Når dette sker, opdateres Persondatapolitikken og vi vil bede om din tilladelse inden.

 

Betalingssystemer:
QualityWear.dk har ikke direkte adgang til din betaling og kan derfor ikke se eller få forbindelse til dine betalingsoplysninger. Kommunikation mellem os og den betalingsmetode, du vælger, går via et sikkert betalingssystem på en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Betalingssystemet er forsynet med et lille "Secure Server"-ikon, fx en lukket hængelås, som vises i dit browservindue. SSL-krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere dine kortinformationer.

 

Teknisk datasikkerhed:
QualityWear.dk HTTPS-sikret. HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) er en krypteret og opdateret udgave af http, som forhindrer uvedkommende i at se og kopiere de informationer, som sendes via dig og QualityWear.dk.

Alle computere og dermed også vores mailsystem er beskyttet med antivirusprogram.

 

Brug af cookies:

Ud over de oplysninger, du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev mv., anvender QualityWear.dk også cookies. Cookies er små filer, som udveksles mellem vores shopsystem og den computer, mobil eller tablet, du kontakter os fra - og loven kræver, at du skal acceptere brug af cookies fra vores shop.

Derfor møder du, første gang du lander på QualityWear.dk, denne advarsel:

"Vi bruger cookies til generel statistik og for at gøre QualityWear.dk til en god oplevelse for dig.
Hvis du fortsætter med at bruge shoppen, godkender du samtidig vores brug af cookies."


Hvad er cookies?
Cookies anvendes for at du kan bruge webshoppens funktioner, fx indkøbskurven, ønskelisten, kommentarfeltet mv. Uden brug af cookies kan du heller ikke oprette en konto eller tilmelde dig nyhedsbrevet mv., fordi cookies er den teknik, der hjælper systemet med at huske.

Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed. Cookies kan ikke se, hvem du er, og hvor du bor. De kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Men de registrerer fx, hvilke browsere, der bruges, når nogen søger på vores shop, hvilke lande, der søges fra, hvilke varer, der søges efter, og disse oplysninger kommunikeres videre til de statistik- og markedsføringsværktøjer, vi installerer på vores shop for at give vores kunder en god oplevelse. Pt. Google Analytics.

QualityWear.dk anvender cookies, der som oftest udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser (såkaldte Session Cookies).

Desuden anvendes cookies, der er indstillet med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode (såkaldte Persistent Cookies)

Cookies gemmes maksimalt et år, hvorefter de slettes automatisk.


Sådan slipper du for cookies
QualityWear.dk kan desværre ikke fungere uden brug af cookies.

Du kan slå cookies fra i din browser - hvilket dog gør det umuligt at handle på QualityWear.dk. Det gør også brugen af internettet meget svært, da rigtig mange andre hjemmeside også er afhængige af cookies.

Vil du fjerne alle cookies fra din computer, kan du gå ind i dine browserindstillinger og slette alle de cookies, vi og andre måtte have lagret på din computer.

VÆR DOG OPMÆRKSOM PÅ, at dette vil sletter dine passwords og en lang række andre data, du har gemt på diverse hjemmesider, fora og webshops. Computeren vil heller ikke være i stand til at huske, hvilke sider, du tidligere har besøgt.

Opdateret 25. maj 2018