Sikker betaling

På QualityWear kan du betale med MobilPay, Dankort, VISA, Mastercard, PAYPAL, ViaBill, kort fra Forbrugsforeningen af 1886 og via bankoverførsel.

Betaling med kontokort:

Når du bestiller en vare på QualityWear og betaler med kontokort, reserverer du et beløb på din konto, som vi kan hente (cache), når varen er afsendt herfra.

QualityWear har ikke direkte adgang til din betaling. Kommunikation mellem vores webshop og dit kontokort foregår via et sikkert betalingssystem (QuickPay) på en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere dine kortinformationer. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der i dit browservindue et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Desuden er QualityWear HTTPS-sikret. HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) er en krypteret og opdateret udgave af http, som forhindrer uvedkommende i at se og kopiere alle informationer, som sendes via dig og QualityWear.

Betaler du med betalingskort, er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at kontakte din bank og tilbagevise en betaling. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Du er derfor bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på omkring 1.200 kroner, hvis dit betalingskort misbruges ved brug af pinkoden.

Når du afgiver en bestilling via QualityWear, garanterer du samtidig, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Desuden giver du din tilladelse til, at QualityWear kan foretage en betalingskontrol. Alle kredit-/betalingskortindehavere vil som minimum blive valideret og godkendt af kortudstederen. Det sker via vores betalingssystem.

Hvis udstederen af dit betalingskort afviser en betaling, forbeholder QualityWear sig retten til at tilbageholde din bestilling til betaling har fundet sted på anden vis, eller annullere din bestilling.

Betaling via PayPal:

PayPal er en tryg og nem betalingsmetode, som giver dig mulighed for at betale med mange forskellige kort, og uden at dele betalingsoplysninger med andre end PayPal.

Betaling via PayPal foregår også via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer), og som køber er du dækket af PayPal Køberbeskyttelse.

Læs mere her >>>

ViaBill – deler din betaling op

Viabill er en nem og fleksibel kreditordning, som gør det muligt for dig at dele din betaling op. Du kan handle rente- og gebyrfrit for op til 2.000 kroner. Det er også muligt at låne op til 10.000 kroner til almindelig bankrente. Du betaler tilbage i rater, som passer dig (minimum 1/24). Din månedlige indbetaling overføres via netbank. Der er ingen renter eller gebyrer, når du betaler dit månedlige beløb til tiden. Betaler du ikke til tiden, koster det 39 kr.

Læs mere om ViaBill her >>>

Betaling via bankoverførsel:

Grunden til, at vi tilbyder betaling via bankoverførsel, er, at vi har kunder, som ønsker at betale på denne måde. Du har ikke samme sikkerhed ved bankoverførsel, som du har, når du betaler med et kontokort eller via PayPal - hverken hos os eller i andre webshops.

Desuden tager det længere tid.

Ønsker du alligevel at betale via bankoverførsel, anbefaler vi, at det sker efter aftale med os. Vi kan desværre ikke sende varen, før overførslen er sket - dvs. at vi kan se din indbetaling på vores konto.