Fri fragt ved køb over 499 - og vi bytter gratis ved 699

GRATIS levering (gælder kun i Danmark):

Alle bestillinger over kr. 499 leveres fragtfrit til afhentning i valgfri pakkeshop - dog ikke lange paraplyer, langskaftede gummistøvler og waders, som på grund af pakkens størrelse og vægt først opnår fragtfri levering ved køb over 699.

Du kan også vælge andre leveringsformer mod betaling af en merpris (som ikke tilbagebetales ved evt. returnering).

Bestillinger under 499 kroner leveres ikke fragtfrit. Fragtmulighederne angives automatisk på din bestilling.

Ved levering til andre lande i Europa, vil mulige leveringsformer blive vist i kurven, når du har valgt land. Ved evt. returnering refunderes kun den billigste leveringsform. Vælger du en dyrere, betragtes det som tilvalg.

Læs mere om valg af fragt, fragt priser og leveringstider her >>>GRATIS ombytning ved køb over kr. 699 (gælder kun i Danmark):

Ved køb over kr. 699 med levering til valgfri DAO eller GLS pakkeshop, bytter vi uden omkostninger for dig, dvs. vi betaler returportoen samt fremsendelse af den nye vare - dog kun én gang.

Du kan naturligvis også bytte køb under kr. 699. Her kommer du dog selv til at betale returfragten (vi betaler fremsendelsen af den nye vare ved køb over 499). Du kan dog købe en returlabel via os, som gør det nemmere og billigere at sende retur:

Hent en NEM-returlabel her >>>


Hvis du ønsker at bytte
, skal du kontakt kundeservice@Qwear.dk med oplysninger om fakturanummer samt, hvilken vare du ønsker at bytte til. Varen bliver herefter lagt til side til dig, hvis den fortsat er på lager.

Har du købt for mere end kr. 699, og ønsker du at bytte til en tilsvarende vare, kan du bede om at få tilsendt en gratis returlabel pr. mail. Når vi modtager din returvare, sender vi den nye vare frem.

Skal det gå hurtigt, eller ønsker du at bytte til en dyrere/billigere vare, kan du bestille den vare, du ønsker at bytte til, og skrive i bemærkningerne, at der er tale om en byttesag. Husk at oplyse faktura nummer. Vi hæver ikke betalingen for varen, men afregner, når vi har modtaget din returvare. Beløbet kommer dog til at stå som reserveret på din konto.

Har du ikke mulighed for at printe en returlabel selv, kan du bestille den vare, du ønsker at bytte til, og skrive i bemærkningerne til ordren, at du ønsker en returlabel tilsendt sammen med den nye vare.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:
- Hvis du ønsker at gøre brug af vores gratis bytteservice, skal ombytning ske inden for 14 dage gældende fra den dato, du har modtaget din bestilling.

- Der gælder samme regler om ansvar for returvarer ved ombytning som ved returnering.

- Skulle du alligevel fortryde dit køb, efter vi har byttet uden omkostninger for dig, forbeholder vi os retten til at modregne de ekstra portoudgifter, vi har haft, i forbindelse med ombytningen.

- Gratis bytteservice gælder IKKE varer sendt til udlandet eller købt med rabat eller til nedsat pris. Får du rabat som aftalekunde, gælder de regler, som er beskrevet i aftalen.

- Bytteservice gælder heller ikke varer, som du har hjemtaget i udvalg, specialfremstillede varer eller varer hjemtaget specielt til dig.