RAINS fritid

Se den populære RAINS regnjakke

- og hele sortimentet af flot og funktionelt mode regntøj fra RAINS her.

RAINS er en ung dansk virksomhed, som har sat fokus på regntøj og er blevet trendsættere i modebranchen. RAINS designer praktisk og funktionelt regntøj med et vandsøjletryk på 4.000 mm, som dækker de fleste menneskers behov for regntøj til og...

Se den populære RAINS regnjakke

- og hele sortimentet af flot og funktionelt mode regntøj fra RAINS her.

RAINS er en ung dansk virksomhed, som har sat fokus på regntøj og er blevet trendsættere i modebranchen. RAINS designer praktisk og funktionelt regntøj med et vandsøjletryk på 4.000 mm, som dækker de fleste menneskers behov for regntøj til og fra job, uddannelse mv. RAINS er især kendt for deres regnjakke, RAINS Long Jacket, som er inspireret af den klassiske nordiske fisker regnfrakke brugt i århundrede til det hårde liv på havet. RAINS regnjakken fås i en lang række modeller og farver, og nye kommer til i hver sæson.

Men RAINS har også været i stand til at møde kravet om fornyelse med nye spændende designs. De fleste RAINS regnjakker og regnfrakker er unisex modeller, bortset fra RAINS A-Jacket, RAINS Curve Jacket og RAINS W-jacket, som er figursyet til damer.

Ud over regntøj designer RAINS regntætte tasker mv., som du kan se her >>>

Historien om RAINS

Den første RAINS regnjakke blev designet i efteråret 2011. Ideen var at skabe en moderne version af den klassiske fisker regnfrakke, forny danskernes opfattelse af regntøj og skabe positive associationer omkring det at gå ud en regnvejrsdag. Desuden skulle regnfrakken have en pris, så alle kunne være med, og konceptet skulle være nemt og forståeligt for alle.

Det førte blandt andet til navnet RAINS og en stilren skandinavisk inspireret kollektion af regnjakker, vandtætte tasker og tilbehør. Den første RAINS regnjakke blev lanceret i juni 2012 - og siden er det gået stærkt for den unge virksomhed.

I dag består kollektionen af en lang række trendy og super funktionelle regnfrakker, regnjakker, ponchoer, regnbukser mv., og regntøj fra RAINS sælges i en meget stor del af verden.

LÆS MERE

RAINS fritid  Der er 76 varer i denne kategori

Viser 1 - 76 of 76 varer
Viser 1 - 76 of 76 varer