TRETORN gummistøvler

TRETORN gummistøvler

Du er ikke i tvivl om kvaliteten. TRETORN ved, hvad de har med at gøre. Med mere end 120 års erfaring og tradition for at skabe regntøj og gummistøvler, der kan holde til de barske skandinaviske vejrforhold, er TRETORN ikke til at komme uden om, hvis du søger kvalitet. TRETORN stilen er klassisk inspireret af den traditionel...

TRETORN gummistøvler

Du er ikke i tvivl om kvaliteten. TRETORN ved, hvad de har med at gøre. Med mere end 120 års erfaring og tradition for at skabe regntøj og gummistøvler, der kan holde til de barske skandinaviske vejrforhold, er TRETORN ikke til at komme uden om, hvis du søger kvalitet. TRETORN stilen er klassisk inspireret af den traditionelle fisker regnfrakke, men dog med nyskabelser og detaljer, der gør, at TRETORN har været trendsættere år efter år, og at regntøj og gummistøvler fra TRETORN også er high fashion.

Regntøj fra TRETORN har som regel et vandsøjletryk på minimum 8.000 mm (8 m H²O) og yder fortræffelig beskyttelse mod storm, regn og slud. Se mere i de enkelte varebeskrivelser.

Gummistøvler fra TRETORN er i naturgummi evt. kombineret med Neopren. Komfort og kvalitet er i top, og udvalget er omfattende.

Historien om TRETORN
TRETORN blev grundlagt i 1891 af Johan Dunker i Helsingborg, Sverige. Dengang hed fabrikken Helsingborg Gummifabrik og fremstillede dæk. Kort tid efter ansatte han sin kun 21-årige søn, Henry Dunker, som sælger - og det var ham, der senere overtog og med meget stor succes byggede TRETORN op til storproducent af gummistøvler, gummisko, regntøj, verdens bedste tennisudstyr mv.

Ud over at være en dygtig virksomhedsleder havde Henry Dunker også et socialt engagement og tilbød forud for sin tid sine medarbejdere gratis sundhedspleje, dagpleje og børnehave. Det skabte ikke overraskende et solidt fundament af velvilje blandt medarbejderne, som var med til at sikre fortsat succes. I 1892 producerede TRETORN 39.000 par galocher. Blot to år senere var tallet steget til 209.000 par, og høj som lav i Sverige var iført gummistøvler fra TREORN. I 1896 var TRETORN gummistøvler anerkendt som de bedste i Sverige, Danmark og Tyskland, og produktionen var nu oppe på 1.000.000 par om året.

Hertil fremstillede TRETORN gummislanger, pedaler, sko og bolde - og da Sveriges verdensberømte tennisspiller, Björn Borg, der stadig regnes for en af de bedste nogen sinde, gik på banerne i med TRETORN tennisbolde, ketsjere og de nyudviklede "Nylite" luksus sportssko, var succesen for alvor i hus.Nylite blev mode, og snart gik berømtheder som Farah Fawcett og Jackie O. gik i Nylite sportssko fra TRETORN. I 1980 introducerede TRETORN gummistøvlen "Skerry", der var en sejlerstøvle, men blev en klassiker, som starter endnu en ny modetrend i hele Europa.

I mere end 120 år har TRETORN arbejdet hårdt og haft ry for overlegen kvalitet, funktionalitet og innovative nyskabelser. TRETORN har også i fremtiden som mål at sætte standarden for gummistøvler, sko, tennisbolde og overtøj, der tilbyder komfort ud over det sædvanlige.

LÆS MERE

TRETORN gummistøvler  Der er 8 varer i denne kategori

Viser 1 - 8 of 8 varer
Viser 1 - 8 of 8 varer