FULTON paraplyer

FULTON paraplyer - britisk kvalitet og elegance

Ingeniør og opfinder Arnold Fulton grundlagde sin lille paraplyfabrik i London i 1956. Siden er FULTON paraplyer vokset til at blive den største leverandør af paraplyer i Storbritannien. FULTON paraplyer bygger på stolte britiske traditioner, er Kgl. hofleverandør til Hendes Majestæt Dronning Elisa...

FULTON paraplyer - britisk kvalitet og elegance

Ingeniør og opfinder Arnold Fulton grundlagde sin lille paraplyfabrik i London i 1956. Siden er FULTON paraplyer vokset til at blive den største leverandør af paraplyer i Storbritannien. FULTON paraplyer bygger på stolte britiske traditioner, er Kgl. hofleverandør til Hendes Majestæt Dronning Elisabeth, og er kendt for kvalitet og design i hele verden.

I produktionen af FULTON paraplyer er der fokus på kvalitet, innovation og moderigtigt design. Virksomheden bruger kun materialer af højeste kvalitet, og selv om FULTON paraplyer i sin produktion gør brug af avanceret teknologi, så er hver eneste paraply færdiggjort i hånden. FULTON paraplyers in-house designstudie sikrer, at FULTON paraplyer også i fremtiden lyser op og skaber ly og glæde blandt sine brugere i hele verden.

Vælg den rigtige paraply til formålet
Alle FULTON paraplyerne er designet til en bestemt funktion. Fx er Tiny 1 og 2 modellerne de mest kompakte, som i lukket tilstand kun fylder 15 cm i længden og 3 cm i højden. Den letteste paraply er Superslim 1  og 2, der ikke vejer meget mere end det bundt nøgler. De stærkeste paraplyer er fx Stormshield og Technoflex paraplyerne med forstærket glasfiberstativ.

FULTON gør alt for at designe de mest pålidelige paraplyer i blæsevejr. De har indbygget fleksibilitet, som reducerer belastningen på stiverne, og de fleste FULTON paraplyer kan klare at vender vrangen ud et par gange eller to, uden stiverne knækker. Paraplyen vender tilbage til sin normale form, hvis du lukke den på normal vis. Dermed ikke sagt, at FULTON paraplyerne kan klare al slags vejr. Hvis det blæser kraftigt, anbefaler vi, at du lade paraplyen blive hjemme og tage en solid regnfrakke med sydvest på i stedet for. Ingen paraplymærker dækker skader som følge af vind eller slitage under deres garantier - heller ikke FULTON.

LÆS MERE

FULTON paraplyer  Der er ingen varer i denne kategori