HAPPY RAINY DAYS

Happy Rainy Days - regntøj i glade farver

HAPPY RAINY DAYS designer stilfuldt kvalitets regntøj i funktionelt design og glade farver til kvinder i alle aldre. Stilen er klassisk og alligevel trendy, og i den omfattende kollektion af regnjakker, korte og lange regnfrakker, regnslag, regnbukser og regnhatte findes noget for enhver smag. Farver og ...

Happy Rainy Days - regntøj i glade farver

HAPPY RAINY DAYS designer stilfuldt kvalitets regntøj i funktionelt design og glade farver til kvinder i alle aldre. Stilen er klassisk og alligevel trendy, og i den omfattende kollektion af regnjakker, korte og lange regnfrakker, regnslag, regnbukser og regnhatte findes noget for enhver smag. Farver og mønstre er nøje udvalg af HAPPY RAINY DAYS' designere. Design og komfort er gennemtænkt, og regnjakkerne og de korte og lange regnfrakker er foret og har mange smarte og funktionelle detaljer.

Materialet, HAPPY RAINY DAYS regntøj er fremstillet i, er vindtæt, vandtæt og åndbart og kan klare et vandsøjletryk på 5.000 mm (5 m H²O). Det dækker behovet for regntøj hos de fleste kvinder på farten - og da de flotte regnfrakker er åndbare, kan de også bruges i tørvejr.

Historien om HAPPY RAINY DAYS
Happy Rainy Days blev grundlagt i 2008 af to hollandske kvinder bosatte i Amsterdam. De cyklede og pendlede i storbyen i al slags vejr og var frustrerede over, hvor svært det var at finde flot og funktionelt regntøj til kvinder, som har behov for at være velklædte - også når det regner. Efter grundig research gik de i gang med at design og producere deres egen kollektion af stilfulde regnfrakker til aktive kvinder, og som skulle kunne bæres i al slags vejr. HAPPY RAINY DAYS var skabt, og siden er det gået stærk.

I dag er HAPPY RAINY DAYS kollektionen udvidet ganske betydeligt, og det stilfulde regntøj til kvinder i alle aldre sælges i hele Europa.

LÆS MERE

HAPPY RAINY DAYS  Der er 27 varer i denne kategori

Viser 1 - 27 of 27 varer
Viser 1 - 27 of 27 varer