GRUNDÉNS erhverv

GRUNDÉNS arbejdsregntøj

GRUNDÉNS er en svensk virksomhed, som har produceret kvalitets regntøj og vandtæt arbejdstøj i mere end 100 år. GRUNDÉNS er især kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj, gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri samt Personal Protective Equipment (PPE) udviklet i samarbejde med de...

GRUNDÉNS arbejdsregntøj

GRUNDÉNS er en svensk virksomhed, som har produceret kvalitets regntøj og vandtæt arbejdstøj i mere end 100 år. GRUNDÉNS er især kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj, gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri samt Personal Protective Equipment (PPE) udviklet i samarbejde med de mennesker, der bruger udstyret i hverdagen.

Men GRUNDÉNS designer også slidstærkt og 100% vandtæt regntøj til fritidsbrug, og moderigtigt kvalitetsregntøj inspireret af en stribe klassikere, som har været produceret uforandret på fabrikken i årtier. Disse retro designs har samme høje kvalitet og effektivitet som gammeldags gummi regntøj, og klarer mange timer i hård vejr.

Regntøj fra GRUNDÉNS har altid svejsede sømme og et vandsøjletryk fra 8-30.000 mm. GRUNDÉNS er kendt for styrke og pålidelighed og har "tilhængere", der ganske enkelt ikke vil arbejde i andet.

GRUNDÉNS arbejdsregntøj er også kendt for at være meget rummelige i størrelserne. Fritids regntøjet har egne størrelser.

Om GRUNDÉNS - virksomhedens historie

GRUNDÉNS kan skrive sin historie tilbage til 1911, hvor fiskersønnen Carl A. Grundén startede en olietøjsfabrik i Grundsund, Sverige. I 1930 gik man over til gummieret tekstil, der var mere komfortabelt og holdbart. Senere blev gummibelægningen erstattet af PVC og PU, som har uovertruffen slidstyrke og holdbarhed.

I 1955 flyttede GRUNDÉNS til Uddevalla og etableret sig i de kommende år i Portugal, USA og Chile. I 2011-12 tog GRUNDÉNS endnu et skridt mod målet om at blive førende inden for regntøj til arbejdsbrug, sport og fritid med nye ejere og en målsætning om fortsat at designe, udvikle og producere vandtæt tøj i højeste kvalitet og i tæt dialog med brugerne i hele verden.

GRUNDÉNS Gruppen har i dag hovedsæde i tekstil byen Borås og omfatter GRUNDÉNS Sverige, GRUNDÉNS USA, GRUNDÉNS Chile samt egen fabrik i Portugal.

LÆS MERE

GRUNDÉNS erhverv  Der er 73 varer i denne kategori

Viser 1 - 73 of 73 varer
Viser 1 - 73 of 73 varer