HELLY HANSEN fritid

HELLY HANSEN regntøj

Historien om HELLY HANSEN startede i 1877, hvor den norske kaptajn Helly Juell Hansen gik i land og begyndte at producere jakker, bukser, sydveste og presenninger af groft linned dyppet i linolie. Det var den tids regntøj, og Helly Juell Hansen havde succes lige fra begyndelsen. I løbet af de første fem år solgte HELLY HANSE...

HELLY HANSEN regntøj

Historien om HELLY HANSEN startede i 1877, hvor den norske kaptajn Helly Juell Hansen gik i land og begyndte at producere jakker, bukser, sydveste og presenninger af groft linned dyppet i linolie. Det var den tids regntøj, og Helly Juell Hansen havde succes lige fra begyndelsen. I løbet af de første fem år solgte HELLY HANSEN omkring 10.000 stk. regntøj, og i 1878 begyndte virksomheden at eksportere.

I det 20. århundrede er HELY HANSEN blevet kendt for udviklingen af sit 3-Layer System™. Det begyndte i 1949, hvor virksomheden introducerede sit første bud på en moderne regnfrakke, der blev kendt under navnet "Helox". Helox var et tyndt lag gennemsigtigt PVC syet ind i de vandtæt frakker, og materialet udkonkurrerede det oliebaseret overtøj og blev et must-have for alle, der arbejder eller opholder sig udendørs. I 1961 fulgte udviklingen af den første fleece, og lige siden har HELLY HANSEN udviklet en lang række patenterede materialer, som har været med til at slå navnet HELLY HANSEN fast i hele verden.

I dag er udstyr fra HELLY HANSEN i verdensklasse og bruges af sejlere, skiløbere og eventyrere, der tilbringer deres tid mellem menneskets vilje og naturens kræfter - og kræver optimal beskyttelse, når betingelserne er værst.

LÆS MERE

HELLY HANSEN fritid  Der er 2 varer i denne kategori

Viser 1 - 2 of 2 varer
Viser 1 - 2 of 2 varer