OCEAN ABEKO fritid

OCEAN ABEKO regntøj til job og fritid

OCEAN Rainwear A/S er en gammel dansk virksomhed grundlagt i tekstil byen Herning i 1958. Virksomheden er kendt for en omfattende og fleksibel produktion af arbejdstøj, arbejdsregntøj og Personal Protective Equipment (PPE), der sælges i mere end 25 lande. OCEAN tilbyder et bredt sortiment af regntøj, waders ...

OCEAN ABEKO regntøj til job og fritid

OCEAN Rainwear A/S er en gammel dansk virksomhed grundlagt i tekstil byen Herning i 1958. Virksomheden er kendt for en omfattende og fleksibel produktion af arbejdstøj, arbejdsregntøj og Personal Protective Equipment (PPE), der sælges i mere end 25 lande. OCEAN tilbyder et bredt sortiment af regntøj, waders mv. til sport og fritidsbrug, åndbart arbejdsregntøj i mange forskellige kvaliteter, lette 170 g/m² PU regntøj og de helt tunge Heavy Duty 700 g/m² PVC Off Shore overall, jakker og heldragter med påsvejsede neoprenmanchetter, beskyttelseshandsker og -støvler.

I 2014 købte OCEAN den kendte svenske virksomhed ABEKO, som på en langt række områder har fælles karaktertræk og interesser med OCEAN. Under navnet OCEAN ABEKO fortsættes bestræbelserne på at være blandt de bedste inden for arbejdsregntøj og Personal Protective Equipment (PPE).

OCEAN ABEKO viderefører også de stolte traditioner inden for regntøj i høj kvalitet til jagt og fiskeri samt kvalitets regntøj til fritidsbrug.

Historien om OCEAN og ABEKO
OCEAN Rainwear A/S blev grundlagt i Herning i 1958, hvor de første produkter var arbejdsregntøj til håndværkere og søfolk - herunder særligt industrifiskere, der dengang som i dag har meget barske arbejdsforhold på havet i al slags vejr. OCEAN blev hurtigt kendt for kvalitet og sine gode gennemtænkte produkter, og i dag er sortimentet udvidet til også at omfatte arbejdstøj og regntøj til et stigende antal sports- og fritidsfolk, der stiller krav til kvalitet og funktionalitet.

OCEAN bruger kun udvalgte materialer i meget høj kvalitet. Avanceret teknologi, mange års erfaring og fagligt ambitiøse medarbejdere sikrer, at kvalitet og funktionalitet i arbejdstøj og arbejdsregntøj fra OCEAN altid er i orden. OCEAN fremstiller i dag mere end 1 mio. stykker tøj om året, beskæftiger 200 mennesker og eksporterer til 25 forskellige lande.

Også ABEKO har en lang historie bag sig, blev etableret i 1948 og begyndte med at fremstille slidstærkt og vandtæt arbejdstøj til skovarbejderne i Vester Varmland i Sverige. ABEKO blev hurtigt kendt for kompromisløs kvalitet ikke bare i Sverige og de øvrige nordiske lande, men i en meget stor del af verden.

ABEKO udvidede hurtigt sortimentet og var i mange år kendt for deres regntøj til børn, som år efter år lå i den absolutte top, når vi snakker kvalitet.

Hertil fremstillede ABEKO et moderigtig sortiment af kvalitets regntøj til pænt brug, og et gedigent og funktionelt sortiment til jagt, ridning, motionister og alle os, der elsker livet i det fri - også når det regner.

LÆS MERE

OCEAN ABEKO fritid  Der er 43 varer i denne kategori

Viser 1 - 43 of 43 varer
Viser 1 - 43 of 43 varer