AGU cykelregntøj

AGU cykelregntøj

AGU udvikler og producerer regntøj til professionelle cykelryttere, cyklister og pendlere med fokus på komfort og kvalitet. Uanset om du er til mountainbikes, spurt på landevejen, cykler til og fra arbejde, på ferie med ungerne eller blot nyder en stille cykeltur i ny og næ, så får du på et eller andet tidspunkt brug for cykelre...

AGU cykelregntøj

AGU udvikler og producerer regntøj til professionelle cykelryttere, cyklister og pendlere med fokus på komfort og kvalitet. Uanset om du er til mountainbikes, spurt på landevejen, cykler til og fra arbejde, på ferie med ungerne eller blot nyder en stille cykeltur i ny og næ, så får du på et eller andet tidspunkt brug for cykelregntøj.

Her på siden finder du et meget bredt udvalg af AGU cykelregntøj til både voksne og børn. Men AGU producerer også cykeltasker i høj kvalitet, som holder din bagage tør i al slags vejr. Du finder AGU cykeltasker her >>>

Historien om AGU cykelregntøj

AGU blev grundlangt i 1966, hvor cykelgrossisten JAKO gik sammen med to grossister fra Alkmaar i Holland. Det blev til Alkmaarse Groothandels Unie (AGU), som frem til begyndelsen af 70'erne kun forhandlede reservedele og tilbehør til cykler og knallerter.

Men AGU udvidede med cykeludstyr - herunder regntøj - og i 1976 vandt AGU den første pris for deres unikke design af cykelregntøj. Prisen blev overrakt af Hollands daværende udenrigsminister Westerterp, og juryen sagde om regnsættet: "Umiddelbart adskiller dette sæt regntøj sig ikke fra konventionelle sæt, men ved nærmere eftersyn viser det sig, at det er virkelig godt gennemtænkt, når det kommer til detaljer og finish." Og lige netop "gennemtænkt i detaljer og finish " er det, der kendetegner AGU cykelregntøj også i dag.

I 1980 introducerede AGU regnfrakken til cykelentusiasten, og den blev så stor en succes, at andre producenter begyndte at kopiere den. AGU måtte true med at sagsøge kopisterne for at værne om deres gode navn og rygte.

I 1986 udviklede AGU åndbart cykelregntøj - og blandt deres store udvalg af cykeltasker er vi nødt til at nævne "Quorum", som blev endnu en succes for AGU. Ekstrem robuste cykeltasker til feriecyklisten, som i 1988 blev testet af tre eventyrere på strækningen fra Paris til Dakar.

I 1990 vandt AGU cykelregntøj modebranchens største pris i Holland, "Grand Seigneur", for at have tilført mode til sportsbeklædning - og vi kunne blive ved. Seneste pris er "The Red Dot Design Award" - en international pris for æstetisk, innovativt og funktionelt design - som AGU vandt for deres unikke "SEQ Urban" regnfrakke til damer.

Om virksomheden AGU

AGU Holding har i dag omkring 160 medarbejdere. Hjertet i virksomheden er hovedsædet i Alkmaar, Holland, hvor de nye kollektioner designes ud fra nyeste trends inden for sportwear, mode og viden om højteknologiske materialer. AGU cykelregntøj produceres i Europa og i Asien, og virksomheden stiller store krav til sine samarbejdspartnere om bæredygtighed og menneskelige værdier. Alle materialer, der bruges til fremstilling af AGU cykelregntøj, er grundigt testet før de bliver anvendt i produktionen.

LÆS MERE

AGU cykelregntøj  Der er 39 varer i denne kategori

Viser 1 - 39 of 39 varer
Viser 1 - 39 of 39 varer