Lange regnfrakker

Lang regnfrakke DAME - se det flotte udvalg

Lange regnfrakker, som går ned over gummistøvlerne, er blevet et "must have" igen

Især de flotte lange regnfrakker fra Happy Rainy Days, som du kan bruge både til byturen, hundeturen og til at cykle i. Vi sælger naturligvis også andre lange regnfrakker, og er du høj og slank kan du være heldig at finde...

Lang regnfrakke DAME - se det flotte udvalg

Lange regnfrakker, som går ned over gummistøvlerne, er blevet et "must have" igen

Især de flotte lange regnfrakker fra Happy Rainy Days, som du kan bruge både til byturen, hundeturen og til at cykle i. Vi sælger naturligvis også andre lange regnfrakker, og er du høj og slank kan du være heldig at finde en lang regnfrakke i unisex design (tilpasset begge køn) i kategorien for lange regnfrakker til mænd.

Hvis du med "lang regnfrakke DAME" også mener dame regnfrakker, der går ned til knæet, så kig under Regnfrakker DAMER. Her har vi samlet et udvalg af knælange dame regnfrakker og lange regnjakker, som også yder god beskyttelse.

Foran med de lange regnfrakker

I begyndelsen, da vi startede QualityWear.dk, havde vi ikke mange forespørgsler på lange regnfrakker, og en rigtig flot og elegant lang regnfrakke til en dame var svær at finde. Vi tilbød derfor kun få modeller. Danskerne har ikke samme tradition for regntøj, som for eksempel englænderne, nordmænd og svenskerne har, og det var som om den lange regnfrakke var gået af mode.

I vores nabolande er lange regnfrakker derimod et "must have" både som arbejdsregntøj, til fritidsbrug og til pænt brug ud over jakkesættet eller selskabstøjet – og et år efter, vi startede QualityWear.dk, fulgte danskerne efter.

I dag sælger vi lange rideregnfrakker, lange regnfrakker til hundelufterne og naturelskerne, og jægerne har også opdaget fordelen ved en hel lang eller tre fjerdedel lang regnfrakke i stedet for et tætsiddende regnsæt eller et blafrende regnslag.

Lang regnfrakke på jobbet – nem og praktisk

Senest har vi fået en række henvendelser fra virksomheder, hvis medarbejdere skal ud i al slags vejr. De har også taget den lange regnfrakke til sig igen, og naturligvis har vi lange regnfrakker med alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser. Lange regnfrakker til jobbet finder du her >>>

En lang regnfrakke er naturligvis ikke optimal, hvis du skal kravle rundt på stilladser. Men rigtig mange tilsyns- og arbejdsopgaver, hvor du står og går meget, udføres nemmere i en lang regnfrakke frem for et regnsæt.

Køb en lang regnfrakke online – og byt gratis, hvis den ikke passer

Jeg tror ikke, du noget sted i nogen fysisk butik, finder samme store udvalg i regntøj, som her på QualityWear.dk. Der er størrelsesskemaer til alle lange regnfrakker, du er velkommen til at ringe eller skrive til kundeservice@Qwear.dk, hvis du har spørgsmål, og skulle du være uheldig at få en forkert størrelse eller farve, så bytter vi gratis ved køb over 599,-.

BEMÆRK: Alle varebeskrivelser er mærket med et barometer, som viser, hvor meget regn din lange regnfrakke kan holde til. En lang regnfrakke til en dame må naturligvis gerne se flot, smart og elegant ud. Men regntøj er først og fremmest funktionelt tøj, som har til opgave at beskytte mod regn og rusk, og det har stor betydning, hvilke materialer, regntøjet er fremstillet i, hvordan det er udformet, og hvad du skal bruge dit regntøj til.

Før du vælger regntøj anbefaler vi derfor, at du læser:

Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv. >>>

LÆS MERE

Lange regnfrakker  Der er 14 varer i denne kategori

Viser 1 - 14 of 14 varer
Viser 1 - 14 of 14 varer