Regnfrakker (lange)

Skøn, lang regnfrakke til en dame

Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Godt og funktionelt regntøj er vigtigere end nogensinde, hvad enten du pendler eller cykler til og fra job og uddannelse eller holder af livet under åben himmel i din fritid.

Nedenstående finder du et lille udvalg af lange regnfrakker til damer. Fx en flot lang regnfrakke til en dame fra Happy Rainy Days, som du også kan cykle i, og en ultra let lang regnfrakke fra AGU cykelregntøj. Har du smalle hofter, kan du også passe de lange herre regnfrakker, som alle er unisex modeller. Du finder dem her >>>

Læs også: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv. >>>

For naturligvis må en lang regnfrakke til en dame gerne se smart ud. Men regntøj er først og fremmest funktionelt tøj, som har til opgave at beskytte mod regn og rusk, og det har stor betydning, hvilke materialer, regntøjet er fremstillet i, hvordan det er udformet, og hvad du skal bruge dit regntøj til.

BEMÆRK: Alle varebeskrivelser er mærket med et barometer, som viser, hvor meget regn den lange regnfrakke kan holde til. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til kundeservice@Qwear.dk. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning.

Regnfrakker (lange)  Der er 4 varer i denne kategori

Viser 1 - 4 of 4 varer
Viser 1 - 4 of 4 varer