REGNTØJ

Regntøj til damer, stort udvalg

Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Godt og funktionelt regntøj er vigtigere end nogensinde, hvad enten du pendler, cykler, arbejder udendørs eller har en fritidsinteresse, der foregår i det fri.

Nedenstående finder du et meget bredt udvalg af regntøj til damer. Fx de flotte lange dam...

Regntøj til damer, stort udvalg

Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Godt og funktionelt regntøj er vigtigere end nogensinde, hvad enten du pendler, cykler, arbejder udendørs eller har en fritidsinteresse, der foregår i det fri.

Nedenstående finder du et meget bredt udvalg af regntøj til damer. Fx de flotte lange dame regnfrakker fra Happy Rainy Days, den smukke regnponcho fra Blæst by Lillebøe, det super lette åndbare cykelregntøj fra AGU, moderegntøj fra RAINS osv. Men du finder også et lille udvalg af jagt regntøj, rideregnfrakker, overalls og waders samt beskyttelsesdragter i 700 g PVC med påsvejsede handsker og støvler, der beskytter mod olie, kemikalier, gylle og slam.

Vær dog opmærksom på, at en del af udvalget i regntøj til dame, er unisex-design. Og før du vælger, vil vi anbefale, at du læser vores guide: Gode råd om valg af regntøj >>>

For selv om regntøj til en dame gerne må se smart ud, så er regntøj først og fremmest funktionelt tøj, som har til opgave at beskytte mod regn og rusk, og det har stor betydning, hvad du skal bruge dit regntøj til. Vær derfor opmærksom på, at meget regntøj er udviklet til specielle formål. Den bedste løsning får du, hvis du vælger regntøj, der passer til dine behov. Det vil fx sige den sport, du dyrker, det arbejde, du udfører, eller de vejrforhold, du møder til og fra arbejde. Desuden skal regntøjet passe til din kropsbygning og være fremstillet af materialer, der holder til det slid og det vandsøjletryk, du udsætter det for.

BEMÆRK: Alle varebeskrivelser er mærket med et barometer, som viser, hvor meget regntøjet kan holde til. Ønsker du at tage udgangpunkt i regntøjets vandtæthed, så klik her >>>

Er du stadig i tvivl, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til kundeservice@Qwear.dk. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning.

LÆS MERE

REGNTØJ  Der er 245 varer i denne kategori

Underkategorier

 • Regnhatte

  Den gammeldags Sydvest regnhat er tilbage

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Både paraply og regnhætte er udfordret, men regnhatten - den gammeldags Sydvest regnhat - den bliver siddende, hvor den skal.

  Regnhatten, især den gammedags "Sydvest", er tilbage, og det er der mange gode grunde til. En regnhat er både flottere, nemmere og mere sikker. Flottere, fordi den fås i mange farver og mønstre, holder faconen og beskytter bedre. Nemmere, fordi du ikke skal slås med en hætte, som blæser af og er i vejen, når du drejer hovedet. Mere sikkert, fordi en regnhat giver dig frit udsyn og bliver siddende, hvor den bliver sat – også i orkan – og bruger du briller, er de i ly under regnhattens skygge. Regnhatte fås med og uden øreklapper, hagerem mv. Men skal du ud i storm og rusk, er det klart den gammeldags regnhat ”Sydvest”, vi anbefalder.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regnhattene er. Vi anbefaler desuden, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Regnjakker

  Regnjakker DAMER - stort flot udvalg

  Fra elegante mode regnjakker til kraftige PU- og PVC jakker, der kan holde til al slags vejr

  Hvad enten du leder efter en flot, funktionel, sporty, lang, kort, åndbar, let, praktisk regnjakke til en dame med eller ud foer, lynlås, bælte mv., så bør du kunne finde den her. QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj til job, sport og fritid. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til alle formål, give den bedste vejledning, og have det største udvalg. Vi har regnjakker til damer fra Rains, Abeko, Blæst by Lilleby, AGU, Happy Rainy Days, Helly Hansen, DaWi by Danwear, Grundéns, Tretorn, 66North m.fl. - og vi har altid nye varer på vej. Vi sælger kun mærkevarer, tilbyder fri fragt & bytte ved køb over 599 – og vi hjælper dig gerne med at finde den bedste regnjakke til det formål, du nu skal bruge den til.

  Hvad er forskellen på en dame regnjakker og en regnfrakke?

  Bortset fra længen og lidt flere lommer er der ikke den helt store forskel. Kategorien Regnjakker DAMER indeholder derfor både korte og lange regnjakker til damer, regnfrakker til damer og regnjakker med betegnelsen ”unisex design” (jakker, som kan bruges af begge køn). Er du en dame med former, anbefaler vi dog, at du vælger en jakke med betegnelsen ”regnjakke DAME”, der typisk har talje, kortere ærmer, indsnit ved brystet og vigtigst af alt, mere vidde omkring hofterne. Er du derimod ”drenget” bygget, kan du også være heldig at finde en regnjakke under arbejdsregntøj og/eller regnjakker til mænd. Vil du kun se regnfrakker, altså frakker, der går ned til eller forbi knæet, skal du klikke her >>>.

  Hvordan vælger du den rigtige dame regnjakke?

  De fleste kvinder vælger regnjakke efter design og farve. Det er helt ok, men læs alligevel lidt om, hvad din nye regnjakke kan holde til. For selv om der er mode i regnjakker til damer, så er regntøj andet og mere end det.

  Regntøj er funktionelt tøj, der ofte er designet til bestemte formål – og altid designet til at klare bestemte vandmængder. Derfor deler vi her på siden regnjakker damer op i fire kategorier: ÅNDBART, LET regn, MEDIUM regn og KRAFTIG regn. Desuden er alle dame regnjakker beskrevet i detaljer og tydeligt mærket med et barometer, der fortæller, hvad regnjakkerne kan holde til. Vi anbefaler derfor, at du læser:

  Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv.

  Og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Regnfrakker

  Flotte, funktionelle regnfrakker til damer

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Vejret forandrer sig,
  og en god og funktionel regnjakke er vigtigere end nogen sinde.

  Hvad enten du leder efter en flot, funktionel, sporty, lang, kort, åndbar, let, praktisk regnfrakke til en dame - med eller ud foer, lynlås, bælte mv., så bør du kunne finde den her. QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til ethvert formål, give den bedste vejledning og have det største udvalg. Vi har regnfrakker til damer fra de ultra lette åndbare dame regnfrakker til de kraftige "gammeldags" regnfrakker i PU eller PVC. Vi har regnfrakker til damer fra Rains, Abeko, Blæst by Lilleby, AGU, Happy Rainy Days, Helly Hansen, DaWi by Danwear, Grundéns, Tretorn, 66North m.fl. - og vi har altid nye varer på vej.

  Kategorien REGNFRAKKE DAME viser regnfrakker specielt til damer samt udvalgte regnjakker i unisex design. Er du ”drenget” bygget, kan du også være heldig at finde en regnfrakke under arbejdsregntøj og/eller regnfrakker til mænd.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler desuden, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Lange regnfrakker

  Lang regnfrakke DAME - se det flotte udvalg

  Lange regnfrakker, som går ned over gummistøvlerne, er blevet et "must have" igen

  Især de flotte lange regnfrakker fra Happy Rainy Days, som du kan bruge både til byturen, hundeturen og til at cykle i. Vi sælger naturligvis også andre lange regnfrakker, og er du høj og slank kan du være heldig at finde en lang regnfrakke i unisex design (tilpasset begge køn) i kategorien for lange regnfrakker til mænd.

  Hvis du med "lang regnfrakke DAME" også mener dame regnfrakker, der går ned til knæet, så kig under Regnfrakker DAMER. Her har vi samlet et udvalg af knælange dame regnfrakker og lange regnjakker, som også yder god beskyttelse.

  Foran med de lange regnfrakker

  I begyndelsen, da vi startede QualityWear.dk, havde vi ikke mange forespørgsler på lange regnfrakker, og en rigtig flot og elegant lang regnfrakke til en dame var svær at finde. Vi tilbød derfor kun få modeller. Danskerne har ikke samme tradition for regntøj, som for eksempel englænderne, nordmænd og svenskerne har, og det var som om den lange regnfrakke var gået af mode.

  I vores nabolande er lange regnfrakker derimod et "must have" både som arbejdsregntøj, til fritidsbrug og til pænt brug ud over jakkesættet eller selskabstøjet – og et år efter, vi startede QualityWear.dk, fulgte danskerne efter.

  I dag sælger vi lange rideregnfrakker, lange regnfrakker til hundelufterne og naturelskerne, og jægerne har også opdaget fordelen ved en hel lang eller tre fjerdedel lang regnfrakke i stedet for et tætsiddende regnsæt eller et blafrende regnslag.

  Lang regnfrakke på jobbet – nem og praktisk

  Senest har vi fået en række henvendelser fra virksomheder, hvis medarbejdere skal ud i al slags vejr. De har også taget den lange regnfrakke til sig igen, og naturligvis har vi lange regnfrakker med alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser. Lange regnfrakker til jobbet finder du her >>>

  En lang regnfrakke er naturligvis ikke optimal, hvis du skal kravle rundt på stilladser. Men rigtig mange tilsyns- og arbejdsopgaver, hvor du står og går meget, udføres nemmere i en lang regnfrakke frem for et regnsæt.

  Køb en lang regnfrakke online – og byt gratis, hvis den ikke passer

  Jeg tror ikke, du noget sted i nogen fysisk butik, finder samme store udvalg i regntøj, som her på QualityWear.dk. Der er størrelsesskemaer til alle lange regnfrakker, du er velkommen til at ringe eller skrive til kundeservice@Qwear.dk, hvis du har spørgsmål, og skulle du være uheldig at få en forkert størrelse eller farve, så bytter vi gratis ved køb over 599,-.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser er mærket med et barometer, som viser, hvor meget regn din lange regnfrakke kan holde til. En lang regnfrakke til en dame må naturligvis gerne se flot, smart og elegant ud. Men regntøj er først og fremmest funktionelt tøj, som har til opgave at beskytte mod regn og rusk, og det har stor betydning, hvilke materialer, regntøjet er fremstillet i, hvordan det er udformet, og hvad du skal bruge dit regntøj til.

  Før du vælger regntøj anbefaler vi derfor, at du læser:

  Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv. >>>

 • Anorakker

  Anorak som regntøj til dame

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Vejret forandrer sig,
  og godt og funktionelt regntøj er vigtigere end nogen sinde - især, hvis du fisker, går på jagt eller sejler.

  QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til ethvert formål, give den bedste vejledning og have det største udvalg.

  Leder du efter en vandtæt anorakt som regntøj til en dame, så se nedenstående. Alle viste anorakker er dog unisex modeller, men af alle de anorakker, vi har på shoppen, er nogle mere velegnede til damer end andre. Finder du ikke det, du søger, så kan du være heldig under arbejdsregntøj og/eller anorak til mænd.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler desuden, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Regnslag

  Regnslag, cykelregnslag, regnponcho til damer

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Vejret forandrer sig,
  og et godt og funktionelt regnslag / regnponcho er vigtigere end nogen sinde.

  Hvad enten du leder efter et flot og funktionel regnslag / regnponcho til citybrug, et farvestrålende cykelregnslag eller et afdæmpet regnslag / regnponcho til jagt, tracking og allround anvendelse, så bør du kunne finde den her. QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til ethvert formål, give den bedste vejledning og have det største udvalg.Vi har regnslag / regnponchoer fra Rains, Abeko, Blæst by Lilleby, AGU, Happy Rainy Days, Tretorn m.fl. - og vi har altid nye varer på vej.

  Kategorien REGNSLAG TIL DAMER viser regnslag / regnponchoer specielt til damer, men i faconen er de fleste regnslag unisex modeller. Du kan derfor også være heldig at finde det, du søger, under arbejdsregntøj og/eller regnslag til mænd.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler desuden, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Regnsæt

  Regnsæt til damer, stort udvalg

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Vejret forandrer sig,
  og et godt og funktionelt regnsæt er vigtigere end nogen sinde.

  Hvad enten du leder efter et flot, funktionelt, sporty, åndbart eller absolut ikke åndbart regnsæt til en dame - med eller ud foer, lynlås mv., så bør du kunne finde det her. QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til ethvert formål, give den bedste vejledning og have det største udvalg.Vi har regnsæt til damer fra AGU cykelregntøj, Ocean Abeko, Grundéns m.fl. - og vi har altid nye varer på vej.

  Men vi skal også være ærlige og sige, at langt de fleste regnsæt er UNISEX modeller. Det gælder også regnsættene på denne side. I kategorien REGNSÆT TIL DAMER viser vi derfor både regnsæt designet specielt til damer samt udvalgte regnsæt i unisex design.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler desuden, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Regnbukser

  Regnbukser til damer, figursyet og unisex

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Vejret forandrer sig,
  og godt og funktionelt regntøj er vigtigere end nogen sinde.

  QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til ethvert formål, give den bedste vejledning og have det største udvalg.

  Kategorien REGNBUKSER TIL DAMER viser regnbukser designet specielt til damer samt udvalgte regnbukser i unisex design, som sidder godt på en dame. Vi har regnbukser til damer fra AGU, Happy Rainy Days, Ocean Abeko, Grundéns og Rains m.fl. - og vi har altid nye varer på vej. Finder du ikke det, du søger, og er du "drenget" bygget, kan du være heldig under arbejdsregntøj og/eller regnbukser til mænd.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler desuden, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Leggings, Chaps mv.

  Rainlegs, lårbeskytter og chaps til damer

  Hvis du ikke bryder dig om at cykle eller ride i regnbukser, så er et par Rainlegs, lårbeskytter eller chaps lige sagen. De beskytter den del af benet, som bliver mest vådt, mens resten kan ånde frit. Rainlegs, lårbeskytter og chaps giver dig samtidig større bevægelsesfrihed, men regner det kraftigt, anbefaler vi stadig et par rigtige regnbukser.

  RAINLEGS fås i sort og neongrøn med reflekser. Vil du undgå stænk fra bilerne eller fugten i det høje græs, anbefaler vi løse ben med reflekser fra bl.a. Grundéns eller jagt leggings. 

 • BIB pants / Overalls

  Vandtæt overall BIBs til damer

  I kategorien OVERALLS TIL DAMER finder du et bredt udvalg af vandtætte ovaralls fra de helt kraftiger 700 g PVC overalls, der kan klare kraftig regn, frost, kemikalier og gylle, til de lette og smidige 180 g PU/polyester overalls til lettere rengøringsopgaver eller som et alternativ til regnbukser i regnvejr.

  Alle overalls på denne side er i unisex design med meget rummelig pasform. For en mere tætsiddende løsning, anbefalder vi et elsatikbælte om livet. Du finder elastikbælterne her. Er du "drenget" bygget, kan du også være heldig at finde en løsning under arbejdsregntøj og/eller overalls til mænd.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler også, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Heldragter
pr. side
Viser 1 - 240 of 245 varer
Viser 1 - 240 of 245 varer