GRUNDÉNS fritid

GRUNDÉNS ”Originals” regntøj til sport & fritid

Enkelt, stilfuld, solidt og rustikt – præcis som regntøj skal være. GRUNDÉNS har mere end 100 års erfaring og tradition for kvalitet og godt håndværk. Bag sig har virksomheden talrige succeser og har nu været i arkiverne for at hente inspiration til en helt ny serie moderigtigt kvalitetsregntøj i a...

GRUNDÉNS ”Originals” regntøj til sport & fritid

Enkelt, stilfuld, solidt og rustikt – præcis som regntøj skal være. GRUNDÉNS har mere end 100 års erfaring og tradition for kvalitet og godt håndværk. Bag sig har virksomheden talrige succeser og har nu været i arkiverne for at hente inspiration til en helt ny serie moderigtigt kvalitetsregntøj i absolut bedste kvalitet.

De nye GRUNDÉNS "Originals"

Det er blevet til de nye GRUNDÉNS ”Originals” – en serie super lækre HEAVY PROTECTION regnjakker, regnfrakker og hatte, som kan klare mange timer i kraftig regn, hagl og slud. Inspirationen er hentet i en stribe klassikere, som har været produceret uforandret på fabrikken i årtier. GRUNDÉNS ”Originals” har dog et smallere og mere moderigtigt snit (GRUNDÉNS er kendt for deres rummelige pasform) og har fået tilføjet en række lækre detaljer.

Alt GRUNDÉNS "Originals" regntøj er 100% vind- og vandtæt, fremstillet i 300-500 g/m² PVC/bomuld og har svejsede sømme.

GRUNDÉNS regntøj til sport og fritid

I kategorien finder du også en række af GRUNDÉNS øvrige regntøj særligt velegnet til fritidsbrug. Fx super funktionelle regnsæt i 190 g/m² PU/polyester, regnjakker, anorakker, bukser og overalls til lystfiskeren og lystsejleren, og slidstærke 100% vandtætte regnjakker og frakker til herrer og damer i PVC/polyester.

BEMÆRK: Alt regntøj på QualityWear.dk er mærket med et barometer, der viser, hvor meget regntøjet kan holde til. Læs mere under Gode råd om valg af regntøj her >>>

Historien om GRUNDÉNS - regntøj i mere end 100 år

GRUNDÉNS kan skrive sin historie tilbage til 1911, hvor fiskersønnen Carl A. Grundén startede en olietøjsfabrik i Grundsund, Sverige. GRUNDÉNS er mest kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj og gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri.

GRUNDÉNS har sideløbende fremstillet regntøj til fritidsbrug, tasker og tilbehør, som du også finder her på shoppen.

GRUNDÉNS gruppen har i dag hovedsæde i tekstil byen Borås og omfatter GRUNDÉNS Sverige, GRUNDÉNS USA, GRUNDÉNS Chile. GRUNDÉNS har desuden egen fabrik i Portugal, hvor bl.a. GRUNDÉNS “Originals” produceres.

LÆS MERE

GRUNDÉNS fritid  Der er 64 varer i denne kategori

Viser 1 - 64 of 64 varer
Viser 1 - 64 of 64 varer