FODTØJ MV.  Der er 18 varer i denne kategori

Underkategorier

 • Gummistøvler
 • Sko- og støvleovertræk

  Bikeboots, sko- og støvleovertræk

  De fleste regnbukser sender regnvandet ned i dine sko. Selvfølgelig kan du skrifte til gummistøvler, men de er tunge og besværlige at have med i tasken. Bikeboots sko- og støvleovertræk er løsningen. AGU Bike Boots beskytter dine sko og støvler mod regn og stænk fra bilerne. De er nemme at have med og hurtigt at tage på, og så findes sko- og støvle overtræk i mange størrelser og længder.

 • Sikkerhedsstøvler
 • Waders mv.

  Waders, beltwaders, søstøvler mv.

  QualityWear.dk tilbyder et godt udvalg af waders, beltwaders, søstøvler mv. i i flere forskellige typer PVC, i Neopren og enkelte åndbare, hvoraf flere kan fås med sikkerheds- og/eller pigstøvler. Hvilken waders, du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge dine waders til. Før du vælger, anbefaler vi derfor at du læser:

  Gode råd om valg af waders, beltwaders og søstøvler >>>

  Alle overalls på denne side er i unisex design med meget rummelig pasform. Ønsker du en mere tætsiddende waders, anbefalder vi et elsatikbælte om livet. Du finder elastikbælterne her.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt den enkelte vare er. Vil du vide mere om vandtæthed, åndbarhed mv., anbefaler vi, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Tilbehør
Viser 1 - 18 of 18 varer
Viser 1 - 18 of 18 varer