FODTØJ mv.

Gummistøvler, waders, søstøvler, bikeboots mv.

På QualityWear.dk finder du allerede nu et bredt udvalg af korte og lange gummistøvler til damer, waders og søstøvler i naturgummi, neopren og PVC, sikkerhedsstøvler, bikeboots mv. fra virksomheder som Ocean, AGU, Tretorn, Duplop, Blæst by Lillebøe m.fl.

I den kommende tid vil du finde endnu flere - siden er under opbygning …

FODTØJ mv.  Der er 11 varer i denne kategori

Underkategorier

 • Gummistøvler

  Gummistøvler DAMER

  Stort udvalg i gummistøvler til damer, god vejledning, fri fragt & bytte v/ køb over 599.

  På QualityWear.dk finder du et bredt udvalg af korte og lange gummistøvler til damer, dame gummistøvler med foer, smarte gummistøvler til pænt brug, byturen, til og fra job og uddannelse, og du finder kraftige slidstærke gummistøvler, der skal kunne holde til have- og markarbejde, hundeturen og lange dage på jagt eller hiking. Gummistøvler til damer er i dag et vidt begreb, og udvalget er enormt. Derfor gør vi her på QualityWear.dk meget ud af at beskrive de enkelte modeller og gøre det nemt for dig at vælge rigtigt. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

  Gummistøvler - hvordan vælger du de helt rigtige?

  Gummistøvler er meget mere end ”noget”, der skal holde dine fødder tørre i regnvejr. De er ofte fremstillet til bestemte formål, og design, materialevalg, styrke og komfort er vidt forskelligt fra den ene gummistøvle til den anden. Når du skal vælge, har det derfor stor betydning, hvad du skal bruge gummistøvlerne til. Skal de fx bruges til gåture med hunden i skov, på mark og ved strand, er det en god ide at vælge en langskaftet gummistøvle med en fleksibel sål, god svangstøtte og evt. skaft i Neopren. Det er også vigtigt, at gummistøvlerne har et rigtig godt vejgreb, dvs. har riller, så du kan stå fast i mudret, vådt og evt. glat terræn. Da gummistøvler bruges flittigst forår og efterår, hvor det er koldt, skal du huske at tage højde for, at der også skal være plads til en kraftig uldsok og evt. en sål i støvlen. Alternativt kan du vælge en gummistøvle med foer.

  Korte gummistøvler til damer, modegummistøvler, farver mv.

  Mange kvinder foretrækker korte gummistøvler som erstatning for deres normale fodtøj på en regnvejrsdag til og fra arbejde og uddannelse. I kategorien Gummistøvler til DAMER finder du derfor et bredt udvalg af korte, lette gummistøvler med og uden foer, som er nemme at erstatte med almindeligt fodtøj, når du kommer frem til dit bestemmelsessted. Og da korte gummistøvler til damer er på mode og gerne må ses, så findes de i mange flotte farver.

  De af vores producenter, der også fremstiller regntøj, har naturligvis afstemt farverne på regntøj og gummistøvler, så de passer sammen. Men da farver på regntøj og gummistøvler især til damer også følger moden, kan du nemt sammensætte regntøj fra en producent med gummistøvler fra en anden. Dog kan vi ikke garantere et fuldstændigt match, men er du i tvivl, så er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk eller telefon 7111 1811 (hverdage mellem 9 og 16).

  God tur ud i det fri

 • Waders mv.

  Waders, taljewaders, søstøvler mv.

  QualityWear.dk tilbyder et godt udvalg af waders, taljewaders, søstøvler mv. i i flere forskellige typer PVC, i Neopren og enkelte åndbare, hvoraf flere kan fås med sikkerheds- og/eller pigstøvler. Hvilken waders, du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge dine waders til. Før du vælger, anbefaler vi derfor at du læser:

  Gode råd om valg af waders, beltwaders og søstøvler >>>

  Alle overalls på denne side er i unisex design med meget rummelig pasform. Ønsker du en mere tætsiddende waders, anbefalder vi et elsatikbælte om livet. Du finder elastikbælterne her.

  BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt den enkelte vare er. Vil du vide mere om vandtæthed, åndbarhed mv., anbefaler vi, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

 • Sko- og støvleovertræk

  Bikeboots, sko- og støvleovertræk

  De fleste regnbukser sender regnvandet ned i dine sko. Selvfølgelig kan du skrifte til gummistøvler, men er de for besværlige at have med i tasken, så er skoovertræk løsningen. AGU Bike Boots beskytter dine sko og støvler mod regn og stænk fra bilerne. De er nemme at have med og hurtigt at tage på, og så findes skoovertræk i mange størrelser og længder.

 • Tilbehør
Viser 1 - 11 of 11 varer
Viser 1 - 11 of 11 varer