Regnjakker

Regnjakker DAMER - stort flot udvalg

Fra elegante mode regnjakker til kraftige PU- og PVC jakker, der kan holde til al slags vejr

Hvad enten du leder efter en flot, funktionel, sporty, lang, kort, åndbar, let, praktisk regnjakke til en dame med eller ud foer, lynlås, bælte mv., så bør du kunne finde den her. QualityWear.dk er en dansk ejet websh...

Regnjakker DAMER - stort flot udvalg

Fra elegante mode regnjakker til kraftige PU- og PVC jakker, der kan holde til al slags vejr

Hvad enten du leder efter en flot, funktionel, sporty, lang, kort, åndbar, let, praktisk regnjakke til en dame med eller ud foer, lynlås, bælte mv., så bør du kunne finde den her. QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj til job, sport og fritid. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til alle formål, give den bedste vejledning, og have det største udvalg. Vi har regnjakker til damer fra Rains, Abeko, Blæst by Lilleby, AGU, Happy Rainy Days, Helly Hansen, DaWi by Danwear, Grundéns, Tretorn, 66North m.fl. - og vi har altid nye varer på vej. Vi sælger kun mærkevarer, tilbyder fri fragt & bytte ved køb over 599 – og vi hjælper dig gerne med at finde den bedste regnjakke til det formål, du nu skal bruge den til.

Hvad er forskellen på en dame regnjakker og en regnfrakke?

Bortset fra længen og lidt flere lommer er der ikke den helt store forskel. Kategorien Regnjakker DAMER indeholder derfor både korte og lange regnjakker til damer, regnfrakker til damer og regnjakker med betegnelsen ”unisex design” (jakker, som kan bruges af begge køn). Er du en dame med former, anbefaler vi dog, at du vælger en jakke med betegnelsen ”regnjakke DAME”, der typisk har talje, kortere ærmer, indsnit ved brystet og vigtigst af alt, mere vidde omkring hofterne. Er du derimod ”drenget” bygget, kan du også være heldig at finde en regnjakke under arbejdsregntøj og/eller regnjakker til mænd. Vil du kun se regnfrakker, altså frakker, der går ned til eller forbi knæet, skal du klikke her >>>.

Hvordan vælger du den rigtige dame regnjakke?

De fleste kvinder vælger regnjakke efter design og farve. Det er helt ok, men læs alligevel lidt om, hvad din nye regnjakke kan holde til. For selv om der er mode i regnjakker til damer, så er regntøj andet og mere end det.

Regntøj er funktionelt tøj, der ofte er designet til bestemte formål – og altid designet til at klare bestemte vandmængder. Derfor deler vi her på siden regnjakker damer op i fire kategorier: ÅNDBART, LET regn, MEDIUM regn og KRAFTIG regn. Desuden er alle dame regnjakker beskrevet i detaljer og tydeligt mærket med et barometer, der fortæller, hvad regnjakkerne kan holde til. Vi anbefaler derfor, at du læser:

Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv.

Og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

LÆS MERE

Regnjakker  Der er 116 varer i denne kategori

Viser 1 - 116 of 116 varer
Viser 1 - 116 of 116 varer