Regnjakker

Regnjakker til damer, stort udvalg

Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Vejret forandrer sig,
og en god og funktionel regnjakke er vigtigere end nogen sinde.

Hvad enten du leder efter en flot, funktionel, sporty, lang, kort, åndbar, let, praktisk regnjakke til en dame med eller ud foer, lynlås, bælte mv., så bør du kunne finde den her. QualityWear.dk er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til alle formål, give den bedste vejledning, og have det største udvalg. Vi har regnjakker til damer fra Rains, Abeko, Blæst by Lilleby, AGU, Happy Rainy Days, Helly Hansen, DaWi by Danwear, Grundéns, Tretorn, 66North m.fl. - og vi har altid nye varer på vej.

Kategorien REGNJAKKER TIL DAMER viser regnjakker specielt til damer samt udvalgte regnjakker i unisex design. Er du ”drenget” bygget, kan du også være heldig at finde det, du søger, under arbejdsregntøj og/eller regnjakker til mænd.

BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler desuden, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

Regnjakker  Der er 55 varer i denne kategori

Viser 1 - 55 of 55 varer
Viser 1 - 55 of 55 varer