Regnhatte, huer, caps mv.

En regnhat til dig, der har hest i blodet


Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året - men hesten skal passes og folden skal muges alligevel. Her er regnhatten, som gør det både sjovere, nemmere og mere sikkert. Sjovere, fordi de andre griner af dig – indtil de selv får prøvet regnhatten. Nemmere, fordi du ikke skal slås me...

En regnhat til dig, der har hest i blodet


Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året - men hesten skal passes og folden skal muges alligevel. Her er regnhatten, som gør det både sjovere, nemmere og mere sikkert. Sjovere, fordi de andre griner af dig – indtil de selv får prøvet regnhatten. Nemmere, fordi du ikke skal slås med en hætte, som blæser af og er i vejen, når du drejer hovedet. Mere sikkert, fordi en regnhat giver sig frit udsyn og bliver siddende, hvor den bliver sat – også i orkan – og bruger du briller, er de også i ly under den.

På QualityWear.dk kan du finde masser af andre regnhatte, huer, caps mv., men det er den gammeldags regnhat ”Sydvesten”, vi anbefalder til dig, der har hest i blodet.

Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk eller telefon 7111 1811 (hverdage 9-16). Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning, og vi har altid nye varer på vej.

LÆS MERE

Regnhatte, huer, caps mv.  Der er 7 varer i denne kategori

Viser 1 - 7 of 7 varer
Viser 1 - 7 of 7 varer