LYSTFISKERE

Professionelt fisker regntøj til lystfiskeren

Regn, storm og bølgeslag er ikke blidere ved lystfiskeren end ved erhvervsfiskeren. Står du på havet i al slags vejr, anbefaler vi, at du vælger professionelt Heavy Protection PVC fisker regntøj – altså det gode gammeldags gummi regntøj eller olietøj, som erhvervsfiskerne bruger og har brugt i uminde...

Professionelt fisker regntøj til lystfiskeren

Regn, storm og bølgeslag er ikke blidere ved lystfiskeren end ved erhvervsfiskeren. Står du på havet i al slags vejr, anbefaler vi, at du vælger professionelt Heavy Protection PVC fisker regntøj – altså det gode gammeldags gummi regntøj eller olietøj, som erhvervsfiskerne bruger og har brugt i umindelige tider.

Men mindre kan selvfølgelig gøre det. Derfor finder du her på siden et bredt udvalg af PU- og PVC fisker regntøj, som er særlig velegnet til fisketuren - og finder du ikke det, du søger, så kig under Regntøj til MÆND eller Regntøj til DAMER. Vores sortiment er nemlig væsentlig større end nedenstående

Ud over fisker regntøj finder du også her på siden et bredt udvalg af gummistøvler, waders, vandtætte takser, tykke uldtrøjer mv.

Læs også: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

Og du er naturligvis velkommen til at kontakte os på 7111 1811 (hverdage 9-16) eller skrive til kundeservice@Qwear.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning, og vi har altid nye varer på vej.

God tur ud i det fri!

LÆS MERE

LYSTFISKERE  Der er 119 varer i denne kategori

Underkategorier

Viser 1 - 119 of 119 varer
Viser 1 - 119 of 119 varer