Leggings, Chaps mv.

Rainlegs, lårbeskytter og chaps til cykling

Hvis du ikke bryder dig om at cykle i regnbukser, så er et par Rainlegs, lårbeskytter eller chaps til cykling lige sagen. De beskytter den del af benet, som bliver mest vådt, når du cykler, mens resten kan ånde frit. Rainlegs, lårbeskytter og chaps giver dig samtidig større bevægelsesfrihed, men hvis d...

Rainlegs, lårbeskytter og chaps til cykling

Hvis du ikke bryder dig om at cykle i regnbukser, så er et par Rainlegs, lårbeskytter eller chaps til cykling lige sagen. De beskytter den del af benet, som bliver mest vådt, når du cykler, mens resten kan ånde frit. Rainlegs, lårbeskytter og chaps giver dig samtidig større bevægelsesfrihed, men hvis det regner kraftigt, anbefaler vi stadig et par rigtige regnbukser.

Rainlegs fås i sort og neongrøn med reflekser. Vil du undgå stænk fra bilerne, anbefaler vi løse ben med reflekser fra bl.a. Grundéns. 

Sikker i trafikken med "pang" farver
En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer meget klart, at cyklister i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for at blive påkørt med hele 48%. Det er især når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne.

Så måske er det værd lige at overveje at investere i selvlysende grønt, gult eller orange cykelregntøj, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

God tur ud i trafikken!

LÆS MERE

Leggings, Chaps mv.  Der er 2 varer i denne kategori

Viser 1 - 2 of 2 varer
Viser 1 - 2 of 2 varer