Regnsæt

Åndbart regnsæt bedst til cykling


De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker et åndbart regnsæt til cykling. I et åndbart regnsæt kan sved og fugt fra huden trænge ud gennem stoffet - samtidig med, at det yder rigtig god beskyttelse mod regn. De viste regnsæt til cykling på denne side er alle åndbare og har et vandsøjletryk på 3.000 - 5.000...

Åndbart regnsæt bedst til cykling


De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker et åndbart regnsæt til cykling. I et åndbart regnsæt kan sved og fugt fra huden trænge ud gennem stoffet - samtidig med, at det yder rigtig god beskyttelse mod regn. De viste regnsæt til cykling på denne side er alle åndbare og har et vandsøjletryk på 3.000 - 5.000 mm.

Men vi har også kunder, der hellere vil have PU- eller PVC belagt regntøj - hvilket du finder masser af under faner som Regnsæt til HERRER og Regnsæt til DAMER. Vi anbefaler dog, at du vælger et sæt, hvor regnjakken har lynlås under stormklap og er ventileret i ryggen. Justerbare manchetter er også et must, for cykler du i modvind, vil regnvandet blive presset ind i alle åbninger, ligegyldig hvor godt dit cykel regnsæt i øvrigt er.

Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>


Sikker i trafikken med "pang" farver
På QualityWear.dk finder du regnsæt til cykling i mange farver fra bl.a. AGU cykelregntøj. De er alle gode, men har forskellige vandsøjletryk - og skal vi anbefale noget, så bliver det afgjort et farvestrålende cykel regnsæt med reflekser.

En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer nemlig meget klart, at cykelregntøj i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for påkørsel med hele 48%.

Det er især når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne. Så måske er det værd lige at overveje at investere i et selvlysende grønt, gult eller orange regnsæt til cykling, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

God tur ud i trafikken!

LÆS MERE

Regnsæt  Der er 12 varer i denne kategori

Viser 1 - 12 of 12 varer
Viser 1 - 12 of 12 varer