RIDNING, TRAVSPORT mv.

Regntøj til ridning og travsport


Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Som rytter er du ofte afhængig af godt og funktionelt rideregntøj i slidstærke materialer, som er pratisk at have på, og som klarer mange timer i hårdt vejr.

Nedenstående finder du et bredt udvalg af regntøj, gummistøvler og andet outdoor udstyr, som er velegnet til ridning. Meget rideregntøj er fremstillet i PU- eller PVC belagte materialer, fordi det er stærkt, nemt at gøre rent og tørrer hurtigt efter brug. Desuden har rideregntøj i PU og PVC ofte svejsede sømme og et vandsøjletryk mellem 5 og 15.000 mm. Men vi har også åndbart rideregntøj.

Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk eller telefon 7111 1811 (hverdage 9-16). Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning, og vi har altid nye varer på vej.

RIDNING, TRAVSPORT mv.  Der er 31 varer i denne kategori

Underkategorier

 • Regnhatte, huer, caps mv.

  En regnhat til dig, der har hest i blodet


  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året - men hesten skal passes og folden skal muges alligevel. Her er regnhatten, som gør det både sjovere, nemmere og mere sikkert. Sjovere, fordi de andre griner af dig – indtil de selv får prøvet regnhatten. Nemmere, fordi du ikke skal slås med en hætte, som blæser af og er i vejen, når du drejer hovedet. Mere sikkert, fordi en regnhat giver sig frit udsyn og bliver siddende, hvor den bliver sat – også i orkan – og bruger du briller, er de også i ly under den.

  På QualityWear.dk kan du finde masser af andre regnhatte, huer, caps mv., men det er den gammeldags regnhat ”Sydvesten”, vi anbefalder til dig, der har hest i blodet.

  Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

  Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk eller telefon 7111 1811 (hverdage 9-16). Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning, og vi har altid nye varer på vej.

 • Ride regnjakker
 • Rideregnfrakker
 • Regnsæt
 • Regnbukser, chaps mv.
 • Gummistøvler
 • Tilbehør
Viser 1 - 31 of 31 varer
Viser 1 - 31 of 31 varer