CYKLISTER

Cykelregntøj, cykeltasker og cykelhjelme

Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Godt og funktionelt cykelregntøj er vigtigere end nogensinde, hvad enten du cykler til og fra job, for motionens skyld eller bare skal ud og handle. Nedenstående finder du et bredt udvalg af CYKELREGNTØJ til voksne: cykel regnslag, rainlegs...

Cykelregntøj, cykeltasker og cykelhjelme

Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Godt og funktionelt cykelregntøj er vigtigere end nogensinde, hvad enten du cykler til og fra job, for motionens skyld eller bare skal ud og handle. Nedenstående finder du et bredt udvalg af CYKELREGNTØJ til voksne: cykel regnslag, rainlegs, specialdesignet cykelregnbukser, regnsæt til at cykle i, flotte dame regnfrakker og super lækre sporty regnfrakker / windbreakers, som også kan bruges, når det ikke regner.

Åndbart eller ikke åndbart cykelregntøj

De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker åndbart cykelregntøj. Det meste cykelregntøj fremstillet da også i åndbare materialer. Men vi har også kunder, der hellere vil have PU- eller PVC belagt regntøj, fordi det er tæt på at være 100% vandtæt. PU- eller PVC-belagt regntøj finder du andre faner på QualityWear.dk. Kig under Regntøj til MÆND eller Regntøj til DAMER.

Foretrækker du PU- eller PVC-belagt cykelregntøj, anbefaler vi, du vælger et sæt, hvor regnjakken har lynlås dækket af en stormklap og er ventileret i ryggen. Justerbare manchetter er også en rigtig god ide, for cykler du i modvind, vil regnvandet blive presset ind i alle åbninger, det kan finde, ligegyldig hvor godt dit cykelregntøj i øvrigt er.

Få gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

Med i kategorien cykelregntøj har vi også den gammeldags regnhat "sydvesten". Vi anbefaler at du cykler MED cykelhjelm. Men er du en af dem, der alligevel ikke gør, så prøv en sydvest. Den giver dig et bedre udsyn end en regnhætte og øger dermed din sikkerhed i trafikken.

Sikker i trafikken med "pang" farvet cykelregntøj

En gul regnjakke kan redde dit liv. Cyklister i stærke gule, grønne og orange farver er mere sikre i trafikken. Det er dokumenteret i en undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden. I 2012 kom 4.684 cyklister på skadestuen efter uheld i trafikken. 21 cyklister blev dræbt. Det er især når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne. Men farvestrålende tøj - fx en gul regnjakke - nedsætter risikoen med hele 48%, viser undersøgelsen.

Så måske er det værd lige at overveje at investere i en selvlysende grøn, orange eller gul regnjakke, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr - eller bare en ganske almindelig gul regnjakke.

God tur ud i trafikken!

LÆS MERE

CYKLISTER  Der er 109 varer i denne kategori

Underkategorier

 • Regnhatte

  Regnhat til cykling i flotte farver

  Med i kategorien cykelregntøj har vi også den gammeldags regnhat "sydvesten". Vi anbefaler naturligvis, at du cykler MED cykelhjelm. Men er du en af dem, der alligevel ikke gør, så prøv en sydvest regnhat. Den giver dig et bedre udsyn end en regnhætte og øger dermed din sikkerhed i trafikken.

  Sikker i trafikken med "pang" farvet cykelregntøj
  Cyklister i stærke gule, grønne og orange farver er mere sikre i trafikken. Det er dokumenteret i en undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden i 2012, hvor 4.684 cyklister kom på skadestuen efter uheld i trafikken. 21 cyklister blev dræbt.

  Det er især når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne. Men farvestrålende tøj - fx en gul regnjakke - nedsætter risikoen med hele 48%, viser undersøgelsen.

  Så måske er det værd lige at overveje at investere i en selvlysende grøn, orange eller gul regnjakke, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr - naturligvis med reflekser.

  God tur ud i trafikken!

 • Regnjakker

  Cykel regnjakke i høj kvalitet

  De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker en åndbar cykel regnjakke, fordi sved og fugt fra huden trænge ud gennem stoffet - samtidig med, at den yder rigtig god beskyttelse mod regn. Alle cykel regnjakker på denne side er derfor åndbare og har et vandsøjletryk på 3.000 - 10.000 mm.

  Men selvfølgelig kan du også cykle i en PU- eller PVC belagt regnjakke - hvilket du finder masser af under faner som HERRER og DAMER. Vi anbefaler dog, at du vælger en cykel regnjakke, som har vandtæt lynlås under stormklap og er ventileret i ryggen. Justerbare manchetter og en høj hals er også en god ide, for cykler du i modvind, vil regnvandet blive presset opad, ud til siden og ind i alle åbninger, ligegyldig hvor god din cykel regnjakke i øvrigt er.

  Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>


  Sikker i trafikken med "pang" farver

  På QualityWear.dk finder du cykel regnjakker i mange farver fra bl.a. AGU cykelregntøj og OCEAN ABEKO. De er alle gode, men har forskellige vandsøjletryk - og skal vi anbefale en, så bliver det afgjort en farvestrålende cykel regnjakke med reflekser.

  En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer nemlig meget klart, at cykelregntøj i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for påkørsel med hele 48%. Den viser også, at det især er når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne.

  Så måske er det værd lige at overveje at investere i en selvlysende grøn, gul eller orange cykel regnjakke, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

  God tur ud i trafikken!

 • Regnfrakker

  Cykel regnfrakke i høj kvalitet


  De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker en åndbar cykel regnfrakke, fordi sved og fugt fra huden trænge ud gennem stoffet - samtidig med, at den yder rigtig god beskyttelse mod regn. Alle cykel regnfrakker på denne side er derfor åndbare og har et vandsøjletryk på 3.000 - 5.000 mm.

  Men selvfølgelig kan du også cykle i en PU- eller PVC belagt regnfrakke, men skal regnfrakken være god at cykle i, skal den fx have en funktion, der beskytter dine ben. Den skal også helst have vandtæt lynlås under stormklap, justerbare manchetter og høj hals, for cykler du i modvind, vil regnvandet blive presset opad, ud til siden og ind i alle åbninger, ligegyldig hvor god din cykel regnfrakke i øvrigt er.

  Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

  Sikker i trafikken med "pang" farver
  På QualityWear.dk finder du cykel regnfrakker i mange farver fra bl.a. AGU cykelregntøj og HAPPY RAINY DAYS. De er alle gode, men har forskellige vandsøjletryk - og skal vi anbefale en, så bliver det afgjort en farvestrålende cykel regnfrakke med reflekser.

  En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer nemlig meget klart, at cykelregntøj i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for påkørsel med hele 48%. Den viser også, at det især er når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne.

  Så måske er det værd lige at overveje at investere i en farvestrålende cykel regnfrakke, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

  God tur ud i trafikken!

 • Cykelregnslag / poncho

  Cykelregnslag / poncho i mange farver


  Intet er så skønt som et dækkende cykelregnslag, når himlen åbner sig og det vælter ned med regn. Det er nemt at have med og hurtigt at tage på, men hvilket cykelregnslag skal du vælge?

  Sikker i trafikken med "pang" farver
  På QualityWear.dk finder du cykel regnslag i mange farver fra bl.a. AGU cykelregntøj, BLÆST by Lillebøe, Happy Rainy Days og Ocean. De er alle gode, men har forskellige vandsøjletryk - og skal vi anbefale et, så bliver det afgjort et farvestrålende cykel regnslag med reflekser.

  En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer nemlig klart, at cykelregntøj i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for at blive påkørt med hele 48%. Især når det regner eller er mørkt er det svært for bilisterne at se cyklisterne. Så måske er det værd lige at overveje at investere i et selvlysende grønt, gult eller orange cykel regnslag, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

  God tur ud i trafikken!

 • Regnsæt

  Åndbart regnsæt bedst til cykling


  De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker et åndbart regnsæt til cykling. I et åndbart regnsæt kan sved og fugt fra huden trænge ud gennem stoffet - samtidig med, at det yder rigtig god beskyttelse mod regn. De viste regnsæt til cykling på denne side er alle åndbare og har et vandsøjletryk på 3.000 - 5.000 mm.

  Men vi har også kunder, der hellere vil have PU- eller PVC belagt regntøj - hvilket du finder masser af under faner som Regnsæt til HERRER og Regnsæt til DAMER. Vi anbefaler dog, at du vælger et sæt, hvor regnjakken har lynlås under stormklap og er ventileret i ryggen. Justerbare manchetter er også et must, for cykler du i modvind, vil regnvandet blive presset ind i alle åbninger, ligegyldig hvor godt dit cykel regnsæt i øvrigt er.

  Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>


  Sikker i trafikken med "pang" farver
  På QualityWear.dk finder du regnsæt til cykling i mange farver fra bl.a. AGU cykelregntøj. De er alle gode, men har forskellige vandsøjletryk - og skal vi anbefale noget, så bliver det afgjort et farvestrålende cykel regnsæt med reflekser.

  En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer nemlig meget klart, at cykelregntøj i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for påkørsel med hele 48%.

  Det er især når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne. Så måske er det værd lige at overveje at investere i et selvlysende grønt, gult eller orange regnsæt til cykling, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

  God tur ud i trafikken!

 • Regnbukser

  Cykel regnbukser i høj kvalitet


  De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker åndbare cykel regnbukser, fordi sved og fugt fra huden trænge ud gennem stoffet - samtidig med, at åndbare cykel regnbukser yder rigtig god beskyttelse mod regn. Alle cykel regnbukser på denne side er derfor åndbare og har et vandsøjletryk på 3.000 - 10.000 mm.

  Men selvfølgelig kan du også cykle i PU- eller PVC belagt regnbukser - hvilket du finder masser af under faner som HERRER og DAMER. Vi anbefaler dog, at du vælger et par regnbukser, som har meshfoer, er rummelige og har lange ben. Nå du cykler, strækker du nemlig bukserne maximalt om bagen og knæene.

  Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

  Sikker i trafikken med "pang" farver
  På QualityWear.dk finder du masser af cykel regnbukser fra bl.a. AGU cykelregntøj og OCEAN ABEKO. Det kniber dog lidt, når vi kommer til cykel regnbukser med farver, og det er ærgerligt. For cykelregntøj i stærke farver øger din sikkerhed i trafikken.

  Men køb er par cykel regnbukser med reflekser og sæt hertil en cykelregnjakke i skrigende neongrøn, gul eller orange. En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer nemlig meget klart, at cykelregntøj i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for påkørsel med hele 48%. Den viser også, at det især er når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne.

  Så måske er det værd lige at overveje at investere i en selvlysende grøn, gul eller orange cykelregnjakke, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

  God tur ud i trafikken!

 • Leggings, Chaps mv.

  Rainlegs, lårbeskytter og chaps til cykling

  Hvis du ikke bryder dig om at cykle i regnbukser, så er et par Rainlegs, lårbeskytter eller chaps til cykling lige sagen. De beskytter den del af benet, som bliver mest vådt, når du cykler, mens resten kan ånde frit. Rainlegs, lårbeskytter og chaps giver dig samtidig større bevægelsesfrihed, men hvis det regner kraftigt, anbefaler vi stadig et par rigtige regnbukser.

  Rainlegs fås i sort og neongrøn med reflekser. Vil du undgå stænk fra bilerne, anbefaler vi løse ben med reflekser fra bl.a. Grundéns. 

  Sikker i trafikken med "pang" farver
  En undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden dokumenterer meget klart, at cyklister i stærke gule, grønne og orange farver nedsætter risikoen for at blive påkørt med hele 48%. Det er især når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne.

  Så måske er det værd lige at overveje at investere i selvlysende grønt, gult eller orange cykelregntøj, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr.

  God tur ud i trafikken!

 • Sko- og støvleovertræk

  Sko- og støvle overtræk til cyklister

  De fleste regnbukser sender regnvandet ned i dine sko. Selvfølgelig kan du skrifte til gummistøvler, men er de for besværlige at have med i tasken, så er skoovertræk løsningen. AGU Bike Boots beskytter dine sko og støvler mod regn og stænk fra bilerne. De er nemme at have med og hurtigt at tage på, og så findes skoovertræk i mange størrelser og længder.

 • Cykeltasker
 • Tilbehør
 • Scooter, knallert,...
Viser 1 - 109 of 109 varer
Viser 1 - 109 of 109 varer