RUSQUÉ paraplyer

RUSQUÉ paraplyer i høj kvalitet

Fabrikken RUSQUÉ i Barcelona, Spanien, har produceret paraplyer og parasoller siden 1912. Kollektionen består af flere mærker, fx Cachemir (CHR), Gaudi Barcelona og ​​RSQ 1912, som du finder her på QualityWear. Cachemir (CHR) er en serie kvalitets paraplyer til hverdagsbrug til både herrer og damer. Gaudi Barcelon...

RUSQUÉ paraplyer i høj kvalitet

Fabrikken RUSQUÉ i Barcelona, Spanien, har produceret paraplyer og parasoller siden 1912. Kollektionen består af flere mærker, fx Cachemir (CHR), Gaudi Barcelona og ​​RSQ 1912, som du finder her på QualityWear. Cachemir (CHR) er en serie kvalitets paraplyer til hverdagsbrug til både herrer og damer. Gaudi Barcelona er designer paraplyer og RSQ1912 er den oprindelige paraply, som stadig fremstilles på bestilling med individuelle baldakiner og håndtag.

RUSQUÉ er en prisbelønnet virksomhed med stolte traditioner og mere end 100 års erfaring i udvikling og fremstilling paraplyer og parasoller. Virksomhedens blev grundlagt i Catalonien af Ángel Rusqué og var i mange år den eneste paraply fabrik i Spanien.

I dag står 4. generation af familien Rusqué i spidsen for virksomheden og fører de stolte traditioner for omhyggelighed og godt håndværk videre.

RUSQUË umbrellas      CHR Cachemir Umbrellas       GAUDI designer umbrellas  

LÆS MERE

RUSQUÉ paraplyer  Der er 11 varer i denne kategori

Viser 1 - 11 of 11 varer
Viser 1 - 11 of 11 varer