TASKER  Der er 37 varer i denne kategori

Underkategorier

 • AGU Cykeltasker

  AGU cykeltasker i høj kvalitet


  AGU udvikler og producerer regntøj og udstyr til professionelle cykelryttere, cyklister og pendlere med fokus på komfort og kvalitet - herunder et stort udvalg af cykeltasker i høj kvalitet, både til brug i hverdagen og til cykelferien.

  Nedenstående finder du et godt udvalg af AGU cykeltasker i meget høj kvalitet, som holder din bagage tør i al slags vejr.

  Men AGU cykelregntøj til professionelle cykelryttere, mountainbikere, pendlere og hygge cyklister er absolut også værd at kigge på - og uanset hvad, du er til, så har AGU løsningen, der sikrer, at du altid får en god oplevelse på cykel - også når det regner.

  Se AGU cykelregntøj her >>>   Se AGU bike boots her >>>

 • GRUNDÉNS

  GRUNDÉNS - vandtætte tasker med stor slidstyrke


  GRUNDÉNS er en svensk virksomhed, som har produceret kvalitets regntøj og vandtæt arbejdstøj i mere end 100 år. GRUNDÉNS er især kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj, gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri samt Personal Protection Equipment (PPE) udviklet i samarbejde med de mennesker, der bruger udstyret i hverdagen.

  Men GRUNDÉNS designer også slidstærkt og 100% vandtæt regntøj til fritidsbrug, og moderigtigt kvalitetsregntøj inspireret af en stribe klassikere, som har været produceret uforandret på fabrikken i årtier. Disse retro designs har samme høje kvalitet og effektivitet som gammeldags gummi regntøj, og klarer mange timer i hård vejr.

  Hertil fremstiller GRUNDÉNS professionelt tilbehør til livet på havet. Blandt andet slidstærke, vandtætte tasker, vadsække og rygsække, som både bruges af professionelle fiskere og som praktisk outdoor udstyr på havet, på jagt eller på lejrtur.

  En oversigt over GRUNDÉNS regntøj og vandtæt arbejdstøj finder du her >>>

 • RAINS

  RAINS tasker og smart tilbehør


  RAINS er en ung dansk virksomhed, der med fokus på regntøj og vandtætte tasker er blevet trendsættere i modebranchen. RAINS designer praktisk og funktionelt regntøj og vandtætte tasker med et vandsøjletryk på 3-5.000 mm, som dækker de fleste menneskers behov for regntøj til og fra job, uddannelse mv. RAINS er især kendt for deres regnjakke, RAINS Long Jacket, som er inspireret af den klassiske nordiske fisker regnfrakke, som har været brugt i århundreder. RAINS Long Jacket fås i en lang række farver, og nye kommer til i hver sæson.

  Men RAINS har også været i stand til at møde kravet om fornyelse hver eneste sæson med nye spændende designs. De fleste RAINS regnfrakker og regnjakker er unisex modeller, bortset fra RAINS A-Jacket og RAINS Curve Jacket, som er figursyet til damer. Hertil kommer et efterhånden omfattende program af vandtætte tasker, rygsække, rejsetasker mv. kendt under navne som RAINS bag, RAINS backpack, RAINS MSN bag mv., som dækker et meget bredt behov.

  Historien om RAINS
  Den første RAINS regnjakke blev designet i efteråret 2011. Ideen var at skabe en moderne version af den klassiske fisker regnfrakke, forny danskernes opfattelse af regntøj og skabe positive associationer omkring det at gå ud en regnvejrsdag. Desuden skulle regnfrakken have en pris, så alle kunne være med, og konceptet skulle være nemt og forståeligt for alle.

  Det førte blandt andet til navnet RAINS og en stilren skandinavisk inspireret kollektion af regnjakker, vandtætte tasker og tilbehør. Den første RAINS regnjakke blev lanceret i juni 2012 - og siden er det gået stærkt for den unge virksomhed.

  I dag består kollektionen af en lang række trendy og super funktionelle regnfrakker, regnjakker, ponchoer, regnbukser, tasker mv., og regntøj fra RAINS sælges i en meget stor del af verden.

Viser 1 - 37 of 37 varer
Viser 1 - 37 of 37 varer