Gummistøvler

Gummistøvler DAMER

Stort udvalg i gummistøvler til damer, god vejledning, fri fragt & bytte v/ køb over 599.

På QualityWear.dk finder du et bredt udvalg af korte og lange gummistøvler til damer, dame gummistøvler med foer, smarte gummistøvler til pænt brug, byturen, til og fra job og uddannelse, og du finder kraftige slidstærke gummistøvler, der...

Gummistøvler DAMER

Stort udvalg i gummistøvler til damer, god vejledning, fri fragt & bytte v/ køb over 599.

På QualityWear.dk finder du et bredt udvalg af korte og lange gummistøvler til damer, dame gummistøvler med foer, smarte gummistøvler til pænt brug, byturen, til og fra job og uddannelse, og du finder kraftige slidstærke gummistøvler, der skal kunne holde til have- og markarbejde, hundeturen og lange dage på jagt eller hiking. Gummistøvler til damer er i dag et vidt begreb, og udvalget er enormt. Derfor gør vi her på QualityWear.dk meget ud af at beskrive de enkelte modeller og gøre det nemt for dig at vælge rigtigt. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Gummistøvler - hvordan vælger du de helt rigtige?

Gummistøvler er meget mere end ”noget”, der skal holde dine fødder tørre i regnvejr. De er ofte fremstillet til bestemte formål, og design, materialevalg, styrke og komfort er vidt forskelligt fra den ene gummistøvle til den anden. Når du skal vælge, har det derfor stor betydning, hvad du skal bruge gummistøvlerne til. Skal de fx bruges til gåture med hunden i skov, på mark og ved strand, er det en god ide at vælge en langskaftet gummistøvle med en fleksibel sål, god svangstøtte og evt. skaft i Neopren. Det er også vigtigt, at gummistøvlerne har et rigtig godt vejgreb, dvs. har riller, så du kan stå fast i mudret, vådt og evt. glat terræn. Da gummistøvler bruges flittigst forår og efterår, hvor det er koldt, skal du huske at tage højde for, at der også skal være plads til en kraftig uldsok og evt. en sål i støvlen. Alternativt kan du vælge en gummistøvle med foer.

Korte gummistøvler til damer, modegummistøvler, farver mv.

Mange kvinder foretrækker korte gummistøvler som erstatning for deres normale fodtøj på en regnvejrsdag til og fra arbejde og uddannelse. I kategorien Gummistøvler til DAMER finder du derfor et bredt udvalg af korte, lette gummistøvler med og uden foer, som er nemme at erstatte med almindeligt fodtøj, når du kommer frem til dit bestemmelsessted. Og da korte gummistøvler til damer er på mode og gerne må ses, så findes de i mange flotte farver.

De af vores producenter, der også fremstiller regntøj, har naturligvis afstemt farverne på regntøj og gummistøvler, så de passer sammen. Men da farver på regntøj og gummistøvler især til damer også følger moden, kan du nemt sammensætte regntøj fra en producent med gummistøvler fra en anden. Dog kan vi ikke garantere et fuldstændigt match, men er du i tvivl, så er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk eller telefon 7111 1811 (hverdage mellem 9 og 16).

God tur ud i det fri

LÆS MERE

Gummistøvler  Der er 9 varer i denne kategori

Viser 1 - 9 of 9 varer
Viser 1 - 9 of 9 varer