SPORT & FRITID

Outdoor tøj & udstyr til en aktiv livsstil

Nedenstående har vi sammensat et udvalg af regntøj og outdoor tøj og udstyr, som er særlig velegnet til fx cykling, jagt, lystfiskere, lystsejlere, hestefolk, hundefolk mv. Vores sortiment er dog væsentlig større end nedenstående. Finder du ikke det, du søger, så kig under Regntøj til MÆND eller Regntøj...

Outdoor tøj & udstyr til en aktiv livsstil

Nedenstående har vi sammensat et udvalg af regntøj og outdoor tøj og udstyr, som er særlig velegnet til fx cykling, jagt, lystfiskere, lystsejlere, hestefolk, hundefolk mv. Vores sortiment er dog væsentlig større end nedenstående. Finder du ikke det, du søger, så kig under Regntøj til MÆND eller Regntøj til DAMER.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7111 1811 (hverdage 9-16) eller skrive til kundeservice@Qwear.dk. Vi har altid nye varer på vej, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning.

Læs også:

Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

God tur ud i det fri!

LÆS MERE

SPORT & FRITID  Der er ingen varer i denne kategori

Underkategorier

 • CYKLISTER

  Cykelregntøj, cykeltasker og cykelhjelme

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Godt og funktionelt cykelregntøj er vigtigere end nogensinde, hvad enten du cykler til og fra job, for motionens skyld eller bare skal ud og handle. Nedenstående finder du et bredt udvalg af CYKELREGNTØJ til voksne: cykel regnslag, rainlegs, specialdesignet cykelregnbukser, regnsæt til at cykle i, flotte dame regnfrakker og super lækre sporty regnfrakker / windbreakers, som også kan bruges, når det ikke regner.

  Åndbart eller ikke åndbart cykelregntøj

  De fleste cyklister og cykelryttere foretrækker åndbart cykelregntøj. Det meste cykelregntøj fremstillet da også i åndbare materialer. Men vi har også kunder, der hellere vil have PU- eller PVC belagt regntøj, fordi det er tæt på at være 100% vandtæt. PU- eller PVC-belagt regntøj finder du andre faner på QualityWear.dk. Kig under Regntøj til MÆND eller Regntøj til DAMER.

  Foretrækker du PU- eller PVC-belagt cykelregntøj, anbefaler vi, du vælger et sæt, hvor regnjakken har lynlås dækket af en stormklap og er ventileret i ryggen. Justerbare manchetter er også en rigtig god ide, for cykler du i modvind, vil regnvandet blive presset ind i alle åbninger, det kan finde, ligegyldig hvor godt dit cykelregntøj i øvrigt er.

  Få gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

  Med i kategorien cykelregntøj har vi også den gammeldags regnhat "sydvesten". Vi anbefaler at du cykler MED cykelhjelm. Men er du en af dem, der alligevel ikke gør, så prøv en sydvest. Den giver dig et bedre udsyn end en regnhætte og øger dermed din sikkerhed i trafikken.

  Sikker i trafikken med "pang" farvet cykelregntøj

  En gul regnjakke kan redde dit liv. Cyklister i stærke gule, grønne og orange farver er mere sikre i trafikken. Det er dokumenteret i en undersøgelse blandt 6.800 cyklister gennemført af Aalborg Universitet og TrygFonden. I 2012 kom 4.684 cyklister på skadestuen efter uheld i trafikken. 21 cyklister blev dræbt. Det er især når det regner eller er mørkt, det er svært for bilisterne at se cyklisterne. Men farvestrålende tøj - fx en gul regnjakke - nedsætter risikoen med hele 48%, viser undersøgelsen.

  Så måske er det værd lige at overveje at investere i en selvlysende grøn, orange eller gul regnjakke, inden du næste gang sætter dig på jernhesten i regnvejr - eller bare en ganske almindelig gul regnjakke.

  God tur ud i trafikken!

 • JAGT & NATUR

  Regntøj til jagt & oplevelser i naturen

  Mere regn, kraftigere byger, hagl og blæst på alle tider af året. Som jæger er du ofte afhængig af godt og funktionelt jagt regntøj i slidstærke, lydløse materialer, og et par behagelige jagt gummistøvler, der klarer mange timer i hårdt vejr.

  Jagt regntøj i PU og PVC
  Nedenstående finder du et bredt udvalg af regntøj, gummistøvler og andet outdoor udstyr, som er velegnet til jagt. Det meste jagt regntøj er fremstillet i PU- eller PVC belagte materialer i sort, grøn eller camouflage, fordi materialet er stærkt, nemt at gøre rent og tørrer hurtigt efter brug. Desuden har jagt regntøj i PU og PVC ofte svejsede sømme og et vandsøjletryk mellem 5.000 og 15.000 mm.

  Læs mere om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

 • LYSTFISKERE

  Professionelt fisker regntøj til lystfiskeren

  Regn, storm og bølgeslag er ikke blidere ved lystfiskeren end ved erhvervsfiskeren. Står du på havet i al slags vejr, anbefaler vi, at du vælger professionelt Heavy Protection PVC fisker regntøj – altså det gode gammeldags gummi regntøj eller olietøj, som erhvervsfiskerne bruger og har brugt i umindelige tider.

  Men mindre kan selvfølgelig gøre det. Derfor finder du her på siden et bredt udvalg af PU- og PVC fisker regntøj, som er særlig velegnet til fisketuren - og finder du ikke det, du søger, så kig under Regntøj til MÆND eller Regntøj til DAMER. Vores sortiment er nemlig væsentlig større end nedenstående

  Ud over fisker regntøj finder du også her på siden et bredt udvalg af gummistøvler, waders, vandtætte takser, tykke uldtrøjer mv.

  Læs også: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

  Og du er naturligvis velkommen til at kontakte os på 7111 1811 (hverdage 9-16) eller skrive til kundeservice@Qwear.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning, og vi har altid nye varer på vej.

  God tur ud i det fri!

 • HUNDE- & HESTEFOLK