BIB pants / Overalls

Vandtætte overalls (BIB pants) til mænd

I kategorien OVERALLS TIL MÆND finder du et bredt udvalg af vandtætte ovaralls (BIB pants) fra de helt kraftige 700 g PVC overalls, der kan klare kraftig regn, frost, kemikalier og gylle, til de lette og smidige 180 g PU/polyester overalls til lettere rengøringsopgaver eller som et alternativ til regnbukse...

Vandtætte overalls (BIB pants) til mænd

I kategorien OVERALLS TIL MÆND finder du et bredt udvalg af vandtætte ovaralls (BIB pants) fra de helt kraftige 700 g PVC overalls, der kan klare kraftig regn, frost, kemikalier og gylle, til de lette og smidige 180 g PU/polyester overalls til lettere rengøringsopgaver eller som et alternativ til regnbukser på jagt, fisketur eller sejltur.

Alle overalls på denne side er i unisex design. Kan evt. suppleres med elastikbælte om livet. Du finder elastikbælterne her. Finder du ikke det, du søger, så kig også under arbejdsregntøj.

BEMÆRK: Alle varebeskrivelser på QualityWear.dk er mærket med et barometer, som viser, hvor vandtæt regntøjet er. Vi anbefaler også, at du læser: Gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk, åndbarhed mv., og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk, telefon 7111 1811 (hverdage 9-16).

LÆS MERE

BIB pants / Overalls  Der er 19 varer i denne kategori

Viser 1 - 19 of 19 varer
Viser 1 - 19 of 19 varer