TASKER & PARAPLYER

Vandtætte tasker og paraplyer

QualityWear.dk er specialister i regntøj og tilbyder hertil et godt udvalg af vandtætte tasker, paraplyer mv. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til ethvert formål - og tasker, cykeltasker, paraplyer mv., som kan holde til en ordentlig skylle. Nedenstående finder du et lille udvalg af de vandtætte ...

Vandtætte tasker og paraplyer

QualityWear.dk er specialister i regntøj og tilbyder hertil et godt udvalg af vandtætte tasker, paraplyer mv. Vores mål er at tilbyde smart og funktionelt regntøj til ethvert formål - og tasker, cykeltasker, paraplyer mv., som kan holde til en ordentlig skylle. Nedenstående finder du et lille udvalg af de vandtætte tasker, cykeltasker og paraplyer, vi tilbyder - og vi har mange nye varer på vej.

Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os på 7111 1811 (hverdage 9-16) eller skrive til kundeservice@Qwear.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning.

LÆS MERE

TASKER & PARAPLYER  Der er 51 varer i denne kategori

Underkategorier

 • PUNGE & TASKER
 • RYGSÆKKE
 • CYKELTASKER
 • CYKELHJELME mv.
 • PARAPLYER

  En paraply, der ikke svigter


  Det danske vejr er uforudsigeligt, og en paraply er uundværlig, når du skal til og fra job, i byen eller ud med hunden. Den er nem at have med, hurtig at slå op og findes i et hav af udformninger. Priserne er også meget forskellige.

  Men ikke alle paraplyer er lige holdbare, og når du står i regnen med hul i baldakinen, knækkede stivere og en paraply, der uopretteligt er blæst bagud, så er det for sent at fortryde, du ikke ofrede bare en lille smule mere på at få en paraply i en ordentlig kvalitet. Du bliver våd. Til gengæld er du nok lidt ligeglad, hvis du glemmer den i toget.

  Du får, hvad du betaler for - også når du køber paraply.

  På QualityWear.dk sælger vi kun kvalitets paraplyer, der er bygget til at holde til det danske vejr (dog ikke til stormvejr). Mange af dem har glasfiberstel, dobbelt stålstel eller er konstrueret, så de kan tåle at vende vrangen ud. Materialet til paraplyernes baldakiner er nøje udvalgt, og de er konstrueret, syet og fæstnet, så de holder til det danske vejr.

  I vores sortimentet finder du den klassiske sorte herre paraply i mange forskellige udformninger, smukke, afdæmpede dame paraplyer, letvægts paraplyer, vindstærke golf paraplyer, taskeparaplyer, kuppel paraplyer, gennemsigtige paraplyer og super flotte designer paraplyer, der lyser op og spreder godt humør i selv det værste møgvejr.

  Men alle paraplyer er konstrueret til forskellige formål, så læs beskrivelserne, før du vælger.

Viser 1 - 51 of 51 varer
Viser 1 - 51 of 51 varer