GRUNDÉNS tasker & tilbehør

GRUNDÉNS vandtætte tasker og professionelt tilbehør til fiskeri

GRUNDÉNS er en svensk virksomhed, som har produceret kvalitets regntøj og vandtæt arbejdstøj i mere end 100 år. GRUNDÉNS er især kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj, gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri samt Personal Protection Equi...

GRUNDÉNS vandtætte tasker og professionelt tilbehør til fiskeri

GRUNDÉNS er en svensk virksomhed, som har produceret kvalitets regntøj og vandtæt arbejdstøj i mere end 100 år. GRUNDÉNS er især kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj, gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri samt Personal Protection Equipment (PPE) udviklet i samarbejde med de mennesker, der bruger udstyret i hverdagen.

Men GRUNDÉNS designer også slidstærkt og 100% vandtæt regntøj til fritidsbrug, og moderigtigt kvalitetsregntøj inspireret af en stribe klassikere, som har været produceret uforandret på fabrikken i årtier. Disse retro designs har samme høje kvalitet og effektivitet som gammeldags gummi regntøj, og klarer mange timer i hård vejr.

Hertil fremstiller GRUNDÉNS vandtætte tasker og professionelt tilbehør til livet på havet. Blandt andet de slidstærke, vandtætte tasker, vadsække og rygsække, som du ser nedenstående, og som bruges både af professionelle fiskere og som praktisk outdoor udstyr på havet, på jagt eller på lejrtur.

En oversigt over GRUNDÉNS regntøj og vandtæt arbejdstøj finder du her >>>

LÆS MERE

GRUNDÉNS tasker & tilbehør  Der er 24 varer i denne kategori

Viser 1 - 24 of 24 varer
Viser 1 - 24 of 24 varer