RAINS tasker & tilbehør

RAINS tasker og smart tilbehør

RAINS er en ung dansk virksomhed, der med fokus på regntøj og vandtætte tasker er blevet trendsættere i modebranchen. RAINS designer praktisk og funktionelt regntøj og vandtætte tasker med et vandsøjletryk på 3-5.000 mm, som dækker de fleste menneskers behov for regntøj til og fra job, uddannelse mv. RAINS er især ...

RAINS tasker og smart tilbehør

RAINS er en ung dansk virksomhed, der med fokus på regntøj og vandtætte tasker er blevet trendsættere i modebranchen. RAINS designer praktisk og funktionelt regntøj og vandtætte tasker med et vandsøjletryk på 3-5.000 mm, som dækker de fleste menneskers behov for regntøj til og fra job, uddannelse mv. RAINS er især kendt for deres regnjakke, RAINS Long Jacket, som er inspireret af den klassiske nordiske fisker regnfrakke, som har været brugt i århundreder. RAINS Long Jacket fås i en lang række farver, og nye kommer til i hver sæson.

Men RAINS har også været i stand til at møde kravet om fornyelse hver eneste sæson med nye spændende designs. De fleste RAINS regnfrakker og regnjakker er unisex modeller, bortset fra RAINS A-Jacket og RAINS Curve Jacket, som er figursyet til damer. Hertil kommer et efterhånden omfattende program af vandtætte tasker, rygsække, rejsetasker mv. kendt under navne som RAINS bag, RAINS backpack, RAINS MSN bag mv., som dækker et meget bredt behov.

Historien om RAINS
Den første RAINS regnjakke blev designet i efteråret 2011. Ideen var at skabe en moderne version af den klassiske fisker regnfrakke, forny danskernes opfattelse af regntøj og skabe positive associationer omkring det at gå ud en regnvejrsdag. Desuden skulle regnfrakken have en pris, så alle kunne være med, og konceptet skulle være nemt og forståeligt for alle.

Det førte blandt andet til navnet RAINS og en stilren skandinavisk inspireret kollektion af regnjakker, vandtætte tasker og tilbehør. Den første RAINS regnjakke blev lanceret i juni 2012 - og siden er det gået stærkt for den unge virksomhed.

I dag består kollektionen af en lang række trendy og super funktionelle regnfrakker, regnjakker, ponchoer, regnbukser, tasker mv., og regntøj fra RAINS sælges i en meget stor del af verden.

LÆS MERE

RAINS tasker & tilbehør  Der er 40 varer i denne kategori

Viser 1 - 40 of 40 varer
Viser 1 - 40 of 40 varer