RAINS tasker & tilbehør

Find din RAINS taske, rygsæk mv. her

QualityWear.dk tilbyder hele sortimentet af de smarte, funktionelle RAINS tasker, rygsække mv.

RAINS er en ung dansk virksomhed, som designer og producerer smart og funktionelt mode regntøj, samt tasker, rygsække, mobilcovers mv., der passer i stil og farver. De smarte RAINS tasker findes i en lang række mode...

Find din RAINS taske, rygsæk mv. her

QualityWear.dk tilbyder hele sortimentet af de smarte, funktionelle RAINS tasker, rygsække mv.

RAINS er en ung dansk virksomhed, som designer og producerer smart og funktionelt mode regntøj, samt tasker, rygsække, mobilcovers mv., der passer i stil og farver. De smarte RAINS tasker findes i en lang række modeller og størrelser, har et vandsøjletryk på 4.000-8.000 mm, og farver, der matcher regntøjet fra RAINS. Desuden er tasker eller rygsække fra RAINS unisex design, dvs. at stort set enhver RAINS taske kan bæres af både mænd og damer.

Den populære RAINS taske

Hos QualityWear.dk har vi solgt de populære RAINS tasker siden 2013. Blandt alle de mange flotte, sjove, anderledes og farverige tasker fra RAINS, er der særligt tre, kunderne har taget til sig – måske fordi de har en god størrelse og er nemme og praktiske at have med. Det drejer sig om RAINS Weekend BagRAINS Msn Bag og RAINS Backpack – den sidste findes i to størrelser. Disse tasker produceres derfor i rigtig mange farver, og finder du ikke den farve, du ønsker, er du velkommen til at kontakte kundeservice@Qwear.dk. Vi får løbende nye varer hjem, og er varen i restordre, ved vi som regel, hvornår den kommer på lager igen.

Nye varer fra RAINS

RAINS har slået deres navn fast inden for mode regntøj og har skabt nogle solide succeser. Inden for regntøj er RAINS især kendt for deres RAINS Jacket og Long Jacket, som er inspireret af den klassiske nordiske fisker regnfrakke brugt af havets helte i århundreder. RAINS Jacket og Long Jacket fås i en lang række farver, og nye kommer til i hver sæson.

Men RAINS har også været i stand til at møde kravet om fornyelse hver eneste sæson med nye spændende designs. Det samme gør sig gældende inden for RAINS tasker, hvor nye varer som RAINS Duffel taske og RAINS Travel Duffel er kommet til. Hertil den regntætte RAINS Utiliti Tote og en stribe mindre tasker og covers til tablets, mobil mv. er blevet en succes.

Historien om RAINS

Den første RAINS regnjakke blev lanceret i 2012. Ideen var at skabe en moderne version af den klassiske fisker regnfrakke, forny danskernes opfattelse af regntøj og skabe positive associationer omkring det at gå ud en regnvejrsdag. Det mål må man sige, RAINS har nået, og mere til. For succesen har spredt sig til en stor del af verden.

I dag består kollektionen af en lang række trendy og super funktionelle regnfrakker, regnjakker, ponchoer, regnbukser med et vandsøjletryk på 3.000 mm, samt tasker, rygsække, rejsetasker og covers i forskellige størrelser og farver.

Læs også vores gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

LÆS MERE

RAINS tasker & tilbehør  Der er 44 varer i denne kategori

Viser 1 - 44 of 44 varer
Viser 1 - 44 of 44 varer