TRETORN regntøj

TRETORN regntøj til hele familien

Du er ikke i tvivl om kvaliteten. TRETORN ved, hvad de har med at gøre. Med mere end 120 års erfaring og tradition for at skabe regntøj og gummistøvler, der kan holde til de barske skandinaviske vejrforhold, er TRETORN ikke til at komme uden om, hvis du søger kvalitet. TRETORN stilen er klassisk inspireret af de...

TRETORN regntøj til hele familien

Du er ikke i tvivl om kvaliteten. TRETORN ved, hvad de har med at gøre. Med mere end 120 års erfaring og tradition for at skabe regntøj og gummistøvler, der kan holde til de barske skandinaviske vejrforhold, er TRETORN ikke til at komme uden om, hvis du søger kvalitet. TRETORN stilen er klassisk inspireret af den traditionelle fisker regnfrakke, men dog med nyskabelser og detaljer, der gør, at TRETORN har været trendsættere år efter år, og at regntøj og gummistøvler fra TRETORN også er high fashion.

TRETORN regntøj har som regel et vandsøjletryk på minimum 8.000 mm (8 m H²O), svejsede sømme og fokus på detaljen som gør, at TRETORN regntøj yder fortræffelig beskyttelse mod storm, regn og slud. Se mere i de enkelte varebeskrivelser.

Historien om TRETORN
TRETORN blev grundlagt i 1891 af Johan Dunker i Helsingborg, Sverige. Dengang hed fabrikken Helsingborg Gummifabrik og fremstillede dæk. Kort tid efter ansatte han sin kun 21-årige søn, Henry Dunker, som sælger - og det var ham, der senere overtog og med meget stor succes byggede TRETORN op til storproducent af gummistøvler, gummisko, regntøj, verdens bedste tennisudstyr mv.

Ud over at være en dygtig virksomhedsleder havde Henry Dunker også et socialt engagement og tilbød forud for sin tid sine medarbejdere gratis sundhedspleje, dagpleje og børnehave. Det skabte ikke overraskende et solidt fundament af velvilje blandt medarbejderne, som var med til at sikre fortsat succes.

TRETORN producerer regntøj, gummistøvler, sneakers og tennisbolde - og har i mere end 120 år haft ry for overlegen kvalitet, funktionalitet og innovative nyskabelser. TRETORN har også i fremtiden som mål at sætte standarden for gummistøvler, sko, tennisbolde og overtøj, der tilbyder komfort ud over det sædvanlige.

LÆS MERE

TRETORN regntøj  Der er 17 varer i denne kategori

Viser 1 - 17 of 17 varer
Viser 1 - 17 of 17 varer