TILBEHØR  Der er 29 varer i denne kategori

Underkategorier

 • AGU cykelhjelme
 • GRUNDÉNS

  GRUNDÉNS - professionelt tilbehør

  GRUNDÉNS er en svensk virksomhed, som har produceret kvalitets regntøj og vandtæt arbejdstøj i mere end 100 år. GRUNDÉNS er især kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj, gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri samt Personal Protection Equipment (PPE) udviklet i samarbejde med de mennesker, der bruger udstyret i hverdagen.

  Men GRUNDÉNS designer også slidstærkt og 100% vandtæt regntøj til fritidsbrug, og moderigtigt kvalitetsregntøj inspireret af en stribe klassikere, som har været produceret uforandret på fabrikken i årtier. Disse retro designs har samme høje kvalitet og effektivitet som gammeldags gummi regntøj, og klarer mange timer i hård vejr.

  Hertil fremstiller GRUNDÉNS professionelt tøj og udstyr til livet på havet. Blandt andet T-shirts, thermotøj, huer, regnhatte, seler, bælter, vandtætte tasker, vadsække og rygsække, som både bruges af professionelle fiskere og som praktisk outdoor udstyr på havet, på jagt eller på lejrtur.

  En oversigt over GRUNDÉNS regntøj og vandtæt arbejdstøj finder du her >>>

 • NIKWAX

  NIKWAX specialvaskemidler og imprægnering


  Når du køber regntøj og andre vandtætte tekstiler, der samtidig har høj åndbarhed, er det vigtigt at du vedligeholder det korrekt, hvis det skal bevare sine egenskaber. Vandtætte, åndbare tekstiler er som regel overfladebehandlet med et tyndt ofte usynligt lag imprægnering, der svækkes af slid og forkert rengøring. Fx indeholder almindelige vaskepulvere opløsningsmidler, der for hver vask fjerner mere og mere af imprægneringen.

  Desuden efterlader almindelige vaskepulvere sæberester i materialet, som tiltrækker eller holder på fugt, hvorved ikke kun vandtætheden reduceres. Åndbarheden bliver også nedsat med op til 70%, fordi kroppen ikke kan ånde gennem vådt tøj.

  Når dit åndbare regntøj trænger til at blive vasket, anbefaler vi derfor, at du vasker det i NIKWAX Tech Wash. Efter 3-5 gange bør du overveje at efterbehandle det med NIKWAX TC Direct.

  Om NIKWAX
  NIKWAX producerer vaske- og imprægneringsmidler i meget høj kvalitet, som forlænger levetiden og forbedrer egenskaberne på beklædning, fodtøj og udstyr. Uanset om du arbejder eller tilbringer din fritid udendørs, så holder NIKWAX dig tør og komfortabel i vådt vejr, og NIKWAX produkterne er nemme at bruge. Du kan behandle tøj, fodtøj og udstyr med NIKWAX i din vaskemaskine, i hånden eller med NIKWAX spray-on produkter. Det behandlede tøj, fodtøj eller udstyr behøver ikke varme (fx tørring i tørretumbler) for at aktivere imprægneringen. NIKWAX kan derfor også bruges til emner, der ikke tåler eller kan tørretumbles, og du behøver ikke vente på, at det tørrer, inden du imprægnere med NIKWAX.

  Sådan virker NIXWAX
  NIKWAX produkterne coater tekstiler og læderfibrene med et netværk af elastiske TX.10i vandafvisende molekyler. De binder sig til alt, som ikke er vandafvisende, men bevarer samtidig åndbarheden, fordi de efterlader plads mellem fibrene. NIKWAX produkterne kan bøje og bevæge sig med fibrene i tekstiler og læder. Det er derfor NIKWAX behandlinger holder til flere gange vask, før du behøver at genbehandle.

  Skåner miljøet
  NIKWAX indeholder ingen kemiske opløsningsmidler, fluorocarbon eller andre giftstoffer. NIKWAX produkterne kan ikke brænde og udsender ingen dampe, hvilket betyder at NIKWAX produkterne ikke skader ozonlaget. NIKWAX produkterne er ikke testet på dyr, og flaskerne er genanvendelige.

 • NORWOOL by Gjestal
 • OCEAN ABEKO
Viser 1 - 29 of 29 varer
Viser 1 - 29 of 29 varer