TASKER, PARAPLYER & TILBEHØR

Tasker, paraplyer og tilbehør

Ud over regntøj og gummistøvler finder du også på QualityWear.dk et bredt udvalg af vandtætte tasker, rygsække, cykeltasker, cykelhjelme, paraplyer og tilbehør som fx skånsomme vaskemidler og imprægnering, sokker og såler og støvleophæng til gummistøvler og waders.

Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til a...

Tasker, paraplyer og tilbehør

Ud over regntøj og gummistøvler finder du også på QualityWear.dk et bredt udvalg af vandtætte tasker, rygsække, cykeltasker, cykelhjelme, paraplyer og tilbehør som fx skånsomme vaskemidler og imprægnering, sokker og såler og støvleophæng til gummistøvler og waders.

Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@Qwear.dk. Siden er under opbygning, og der kommer hele tiden nye varer til.

LÆS MERE

TASKER, PARAPLYER & TILBEHØR  Der er 76 varer i denne kategori

Underkategorier

 • AGU hjelme & tasker

  AGU cykeltasker i høj kvalitet

  AGU udvikler og producerer regntøj og udstyr til professionelle cykelryttere, cyklister og pendlere med fokus på komfort og kvalitet - herunder et stort udvalg af cykeltasker i høj kvalitet, både til brug i hverdagen og til cykelferien.

  Nedenstående finder du et godt udvalg af AGU cykeltasker i meget høj kvalitet, som holder din bagage tør i al slags vejr.

  Men AGU cykelregntøj til professionelle cykelryttere, mountainbikere, pendlere og hygge cyklister er absolut også værd at kigge på - og uanset hvad, du er til, så har AGU løsningen, der sikrer, at du altid får en god oplevelse på cykel - også når det regner.

  Se AGU cykelregntøj her >>>   Se AGU bike boots her >>>

 • BLÆST by Lillebøe

  BLÆST paraply til den velklædte kvinde

  BLÆST by Lillebøe er en norsk virksomhed, som designer og producerer elegant regntøj til den velklædte kvinde med fokus på funktionalitet og kvalitet. BLÆST by Lillebøe regntøj er fremstillet i de bedste materialer, har forseglede sømme og mange funktionelle detaljer, der gør, at regntøjet altid føles behageligt og tørt at have på. Regntøj fra BLÆST by Lillebøe er designet af den norske designer Lisbeth Lillebøe, og kollektionen indeholder både regnfrakker, regnjakker, ponchoer samt gummistøvler og paraplyer, der matcher de flotte regnfrakker.

  Lisbeth Lillebøe har for BLÆST kollektionen modtaget prisen "Merket for God Design" af Norges Designråd.

  BLÆST regntøj er produceret i Norge og overholder EU's miljøkrav.

  Om designeren
  Lisbeth Lillebøe har boet hele sit liv i byen mellem de syv fjelde, Bergen, som har mere end 200 regnvejrsdage om året. Som barn fik hun altid at vide, at der ikke fandtes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det har inspireret hende til at skabe den funktionelle, farverige, festlige og fejende flotte kollektion af regnfrakker, regnjakker, paraplyer og gummistøvler til rusk og regnvejrsdage. Men også de dage, hvor vejret er knapt så barskt, vil du blive fristet til at tage de flotte frakker på.

  Norsk pris for godt design
  BLÆST by Lillebøe har modtager norsk designprisJuryen skrev:

  "Med Blæst Citycoat har Lisbeth Lillebøe designet regntøy med egenart og stor brukervennlighet. Regntøyet er stilsikkert utført, med tidsriktige snitt som henvender seg til en bred målgruppe. Kolleksjonen er svært helhetlig, med bruk av særpregede detaljer i striper kombinert med sort. Det gir produktene et lekent uttrykk og understreker en sterk designidentitet innenfor dette segmentet. Regntøyet er laget i myk pvc, som gjenspeiler kvalitet og komfort. Produktene har god passform og en utforming som oppmuntrer til fleksibel bruk og bevegelse. Denne kolleksjonen er en etterlengtet tilvekst i et marked som stadig øker."

 • GRUNDÉNS tasker &...

  GRUNDÉNS vandtætte tasker og professionelt tilbehør til fiskeri

  GRUNDÉNS er en svensk virksomhed, som har produceret kvalitets regntøj og vandtæt arbejdstøj i mere end 100 år. GRUNDÉNS er især kendt for deres kraftige, funktionelle arbejdsregntøj, gummi regntøj i slidstærkt PVC og PU til fiskeri, industri og byggeri samt Personal Protection Equipment (PPE) udviklet i samarbejde med de mennesker, der bruger udstyret i hverdagen.

  Men GRUNDÉNS designer også slidstærkt og 100% vandtæt regntøj til fritidsbrug, og moderigtigt kvalitetsregntøj inspireret af en stribe klassikere, som har været produceret uforandret på fabrikken i årtier. Disse retro designs har samme høje kvalitet og effektivitet som gammeldags gummi regntøj, og klarer mange timer i hård vejr.

  Hertil fremstiller GRUNDÉNS vandtætte tasker og professionelt tilbehør til livet på havet. Blandt andet de slidstærke, vandtætte tasker, vadsække og rygsække, som du ser nedenstående, og som bruges både af professionelle fiskere og som praktisk outdoor udstyr på havet, på jagt eller på lejrtur.

  En oversigt over GRUNDÉNS regntøj og vandtæt arbejdstøj finder du her >>>

 • FULTON paraplyer

  FULTON paraplyer - britisk kvalitet og elegance

  Ingeniør og opfinder Arnold Fulton grundlagde sin lille paraplyfabrik i London i 1956. Siden er FULTON paraplyer vokset til at blive den største leverandør af paraplyer i Storbritannien. FULTON paraplyer bygger på stolte britiske traditioner, er Kgl. hofleverandør til Hendes Majestæt Dronning Elisabeth, og er kendt for kvalitet og design i hele verden.

  I produktionen af FULTON paraplyer er der fokus på kvalitet, innovation og moderigtigt design. Virksomheden bruger kun materialer af højeste kvalitet, og selv om FULTON paraplyer i sin produktion gør brug af avanceret teknologi, så er hver eneste paraply færdiggjort i hånden. FULTON paraplyers in-house designstudie sikrer, at FULTON paraplyer også i fremtiden lyser op og skaber ly og glæde blandt sine brugere i hele verden.

  Vælg den rigtige paraply til formålet
  Alle FULTON paraplyerne er designet til en bestemt funktion. Fx er Tiny 1 og 2 modellerne de mest kompakte, som i lukket tilstand kun fylder 15 cm i længden og 3 cm i højden. Den letteste paraply er Superslim 1  og 2, der ikke vejer meget mere end det bundt nøgler. De stærkeste paraplyer er fx Stormshield og Technoflex paraplyerne med forstærket glasfiberstativ.

  FULTON gør alt for at designe de mest pålidelige paraplyer i blæsevejr. De har indbygget fleksibilitet, som reducerer belastningen på stiverne, og de fleste FULTON paraplyer kan klare at vender vrangen ud et par gange eller to, uden stiverne knækker. Paraplyen vender tilbage til sin normale form, hvis du lukke den på normal vis. Dermed ikke sagt, at FULTON paraplyerne kan klare al slags vejr. Hvis det blæser kraftigt, anbefaler vi, at du lade paraplyen blive hjemme og tage en solid regnfrakke med sydvest på i stedet for. Ingen paraplymærker dækker skader som følge af vind eller slitage under deres garantier - heller ikke FULTON.

 • NIKWAX

  NIKWAX specialvaskemidler og imprægnering

  Når du køber regntøj og andre vandtætte tekstiler, der samtidig har høj åndbarhed, er det vigtigt at du vedligeholder det korrekt, hvis det skal bevare sine egenskaber. Vandtætte, åndbare tekstiler er som regel overfladebehandlet med et tyndt ofte usynligt lag imprægnering, der svækkes af slid og forkert rengøring. Fx indeholder almindelige vaskepulvere opløsningsmidler, der for hver vask fjerner mere og mere af imprægneringen.

  Desuden efterlader almindelige vaskepulvere sæberester i materialet, som tiltrækker eller holder på fugt, hvorved ikke kun vandtætheden reduceres. Åndbarheden bliver også nedsat med op til 70%, fordi kroppen ikke kan ånde gennem vådt tøj.

  Når dit åndbare regntøj trænger til at blive vasket, anbefaler vi derfor, at du vasker det i NIKWAX Tech Wash. Efter 3-5 gange bør du overveje at efterbehandle det med NIKWAX TC Direct.

  Om NIKWAX
  NIKWAX producerer vaske- og imprægneringsmidler i meget høj kvalitet, som forlænger levetiden og forbedrer egenskaberne på beklædning, fodtøj og udstyr. Uanset om du arbejder eller tilbringer din fritid udendørs, så holder NIKWAX dig tør og komfortabel i vådt vejr, og NIKWAX produkterne er nemme at bruge. Du kan behandle tøj, fodtøj og udstyr med NIKWAX i din vaskemaskine, i hånden eller med NIKWAX spray-on produkter. Det behandlede tøj, fodtøj eller udstyr behøver ikke varme (fx tørring i tørretumbler) for at aktivere imprægneringen. NIKWAX kan derfor også bruges til emner, der ikke tåler eller kan tørretumbles, og du behøver ikke vente på, at det tørrer, inden du imprægnere med NIKWAX.

  Sådan virker NIXWAX
  NIKWAX produkterne coater tekstiler og læderfibrene med et netværk af elastiske TX.10i vandafvisende molekyler. De binder sig til alt, som ikke er vandafvisende, men bevarer samtidig åndbarheden, fordi de efterlader plads mellem fibrene. NIKWAX produkterne kan bøje og bevæge sig med fibrene i tekstiler og læder. Det er derfor NIKWAX behandlinger holder til flere gange vask, før du behøver at genbehandle.

  Skåner miljøet
  NIKWAX indeholder ingen kemiske opløsningsmidler, fluorocarbon eller andre giftstoffer. NIKWAX produkterne kan ikke brænde og udsender ingen dampe, hvilket betyder at NIKWAX produkterne ikke skader ozonlaget. NIKWAX produkterne er ikke testet på dyr, og flaskerne er genanvendelige.

 • NORWOOL by Gjestal
 • RAINS tasker & tilbehør

  Find din RAINS taske, rygsæk mv. her

  QualityWear.dk tilbyder hele sortimentet af de smarte, funktionelle RAINS tasker, rygsække mv.

  RAINS er en ung dansk virksomhed, som designer og producerer smart og funktionelt mode regntøj, samt tasker, rygsække, mobilcovers mv., der passer i stil og farver. De smarte RAINS tasker findes i en lang række modeller og størrelser, har et vandsøjletryk på 4.000-8.000 mm, og farver, der matcher regntøjet fra RAINS. Desuden er tasker eller rygsække fra RAINS unisex design, dvs. at stort set enhver RAINS taske kan bæres af både mænd og damer.

  Den populære RAINS taske

  Hos QualityWear.dk har vi solgt de populære RAINS tasker siden 2013. Blandt alle de mange flotte, sjove, anderledes og farverige tasker fra RAINS, er der særligt tre, kunderne har taget til sig – måske fordi de har en god størrelse og er nemme og praktiske at have med. Det drejer sig om RAINS Weekend BagRAINS Msn Bag og RAINS Backpack – den sidste findes i to størrelser. Disse tasker produceres derfor i rigtig mange farver, og finder du ikke den farve, du ønsker, er du velkommen til at kontakte kundeservice@Qwear.dk. Vi får løbende nye varer hjem, og er varen i restordre, ved vi som regel, hvornår den kommer på lager igen.

  Nye varer fra RAINS

  RAINS har slået deres navn fast inden for mode regntøj og har skabt nogle solide succeser. Inden for regntøj er RAINS især kendt for deres RAINS Jacket og Long Jacket, som er inspireret af den klassiske nordiske fisker regnfrakke brugt af havets helte i århundreder. RAINS Jacket og Long Jacket fås i en lang række farver, og nye kommer til i hver sæson.

  Men RAINS har også været i stand til at møde kravet om fornyelse hver eneste sæson med nye spændende designs. Det samme gør sig gældende inden for RAINS tasker, hvor nye varer som RAINS Duffel taske og RAINS Travel Duffel er kommet til. Hertil den regntætte RAINS Utiliti Tote og en stribe mindre tasker og covers til tablets, mobil mv. er blevet en succes.

  Historien om RAINS

  Den første RAINS regnjakke blev lanceret i 2012. Ideen var at skabe en moderne version af den klassiske fisker regnfrakke, forny danskernes opfattelse af regntøj og skabe positive associationer omkring det at gå ud en regnvejrsdag. Det mål må man sige, RAINS har nået, og mere til. For succesen har spredt sig til en stor del af verden.

  I dag består kollektionen af en lang række trendy og super funktionelle regnfrakker, regnjakker, ponchoer, regnbukser med et vandsøjletryk på 3.000 mm, samt tasker, rygsække, rejsetasker og covers i forskellige størrelser og farver.

  Læs også vores gode råd om valg af regntøj, vandsøjletryk og åndbarhed her >>>

 • RUSQUÉ paraplyer

  RUSQUÉ paraplyer i høj kvalitet

  Fabrikken RUSQUÉ i Barcelona, Spanien, har produceret paraplyer og parasoller siden 1912. Kollektionen består af flere mærker, fx Cachemir (CHR), Gaudi Barcelona og ​​RSQ 1912, som du finder her på QualityWear. Cachemir (CHR) er en serie kvalitets paraplyer til hverdagsbrug til både herrer og damer. Gaudi Barcelona er designer paraplyer og RSQ1912 er den oprindelige paraply, som stadig fremstilles på bestilling med individuelle baldakiner og håndtag.

  RUSQUÉ er en prisbelønnet virksomhed med stolte traditioner og mere end 100 års erfaring i udvikling og fremstilling paraplyer og parasoller. Virksomhedens blev grundlagt i Catalonien af Ángel Rusqué og var i mange år den eneste paraply fabrik i Spanien.

  I dag står 4. generation af familien Rusqué i spidsen for virksomheden og fører de stolte traditioner for omhyggelighed og godt håndværk videre.

  RUSQUË umbrellas      CHR Cachemir Umbrellas       GAUDI designer umbrellas  

Viser 1 - 76 of 76 varer
Viser 1 - 76 of 76 varer