PARAPLYER

Paraplyer i høj kvalitet


På QualityWear.dk sælger vi kvalitets paraplyer, der er bygget til at holde til det danske vejr. Mange af dem har glasfiberstel, dobbelt stålstel eller er konstrueret, så de kan tåle at vende vrangen ud. Materialet til paraplyernes baldakiner er nøje udvalgt, og de er konstrueret, syet og fæstnet, så de holder til det danske vejr.

I vores sortimentet finder du den klassiske sorte herre paraply i mange forskellige udformninger, smukke, afdæmpede dame paraplyer, letvægts paraplyer, vindstærke golf paraplyer, taskeparaplyer, kuppel paraplyer, gennemsigtige paraplyer og super flotte designer paraplyer, der lyser op og spreder godt humør i selv det værste møgvejr.

Blandt vores paraply leverandører finder du britiske FULTON umbrellas, som er kendt for deres kvalitets paraplyer i hele verden, spanske RUSQUÉ, der har produceret paraplyer i mere end 100 år, og de af vores leverandører af regntøj, der også sælger paraplyer. Fx BLÆST by Lillebøe, Helly Hansen m.fl.

PARAPLYER  Der er 20 varer i denne kategori

Underkategorier

 • BLÆST by Lillebøe

  BLÆST paraply til den velklædte kvinde


  BLÆST by Lillebøe er en norsk virksomhed, som designer og producerer elegant regntøj til den velklædte kvinde med fokus på funktionalitet og kvalitet. BLÆST by Lillebøe regntøj er fremstillet i de bedste materialer, har forseglede sømme og mange funktionelle detaljer, der gør, at regntøjet altid føles behageligt og tørt at have på. Regntøj fra BLÆST by Lillebøe er designet af den norske designer Lisbeth Lillebøe, og kollektionen indeholder både regnfrakker, regnjakker, ponchoer samt gummistøvler og paraplyer, der matcher de flotte regnfrakker.

  Lisbeth Lillebøe har for BLÆST kollektionen modtaget prisen "Merket for God Design" af Norges Designråd.

  BLÆST regntøj er produceret i Norge og overholder EU's miljøkrav.

  Om designeren
  Lisbeth Lillebøe har boet hele sit liv i byen mellem de syv fjelde, Bergen, som har mere end 200 regnvejrsdage om året. Som barn fik hun altid at vide, at der ikke fandtes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det har inspireret hende til at skabe den funktionelle, farverige, festlige og fejende flotte kollektion af regnfrakker, regnjakker, paraplyer og gummistøvler til rusk og regnvejrsdage. Men også de dage, hvor vejret er knapt så barskt, vil du blive fristet til at tage de flotte frakker på.

  Norsk pris for godt design
  BLÆST by Lillebøe har modtager norsk designprisJuryen skrev:

  "Med Blæst Citycoat har Lisbeth Lillebøe designet regntøy med egenart og stor brukervennlighet. Regntøyet er stilsikkert utført, med tidsriktige snitt som henvender seg til en bred målgruppe. Kolleksjonen er svært helhetlig, med bruk av særpregede detaljer i striper kombinert med sort. Det gir produktene et lekent uttrykk og understreker en sterk designidentitet innenfor dette segmentet. Regntøyet er laget i myk pvc, som gjenspeiler kvalitet og komfort. Produktene har god passform og en utforming som oppmuntrer til fleksibel bruk og bevegelse. Denne kolleksjonen er en etterlengtet tilvekst i et marked som stadig øker."

 • RUSQUÉ

  RUSQUÉ paraplyer i høj kvalitet

  Fabrikken RUSQUÉ i Barcelona, Spanien, har produceret paraplyer og parasoller siden 1912. Kollektionen består af flere mærker, fx Cachemir (CHR), Gaudi Barcelona og ​​RSQ 1912, som du finder her på QualityWear. Cachemir (CHR) er en serie kvalitets paraplyer til hverdagsbrug til både herrer og damer. Gaudi Barcelona er designer paraplyer og RSQ1912 er den oprindelige paraply, som stadig fremstilles på bestilling med individuelle baldakiner og håndtag.

  RUSQUÉ er en prisbelønnet virksomhed med stolte traditioner og mere end 100 års erfaring i udvikling og fremstilling paraplyer og parasoller. Virksomhedens blev grundlagt i Catalonien af Ángel Rusqué og var i mange år den eneste paraply fabrik i Spanien.

  I dag står 4. generation af familien Rusqué i spidsen for virksomheden og fører de stolte traditioner for omhyggelighed og godt håndværk videre.

  RUSQUË umbrellas      CHR Cachemir Umbrellas       GAUDI designer umbrellas  

 • FULTON

  FULTON paraplyer - britisk kvalitet og elegance

  Ingeniør og opfinder Arnold Fulton grundlagde sin lille paraplyfabrik i London i 1956. Siden er FULTON paraplyer vokset til at blive den største leverandør af paraplyer i Storbritannien. FULTON paraplyer bygger på stolte britiske traditioner, er Kgl. hofleverandør til Hendes Majestæt Dronning Elisabeth, og er kendt for kvalitet og design i hele verden.

  I produktionen af FULTON paraplyer er der fokus på kvalitet, innovation og moderigtigt design. Virksomheden bruger kun materialer af højeste kvalitet, og selv om FULTON paraplyer i sin produktion gør brug af avanceret teknologi, så er hver eneste paraply færdiggjort i hånden. FULTON paraplyers in-house designstudie sikrer, at FULTON paraplyer også i fremtiden lyser op og skaber ly og glæde blandt sine brugere i hele verden.

  Vælg den rigtige paraply til formålet
  Alle FULTON paraplyerne er designet til en bestemt funktion. Fx er Tiny 1 og 2 modellerne de mest kompakte, som i lukket tilstand kun fylder 15 cm i længden og 3 cm i højden. Den letteste paraply er Superslim 1  og 2, der ikke vejer meget mere end det bundt nøgler. De stærkeste paraplyer er fx Stormshield og Technoflex paraplyerne med forstærket glasfiberstativ.

  FULTON gør alt for at designe de mest pålidelige paraplyer i blæsevejr. De har indbygget fleksibilitet, som reducerer belastningen på stiverne, og de fleste FULTON paraplyer kan klare at vender vrangen ud et par gange eller to, uden stiverne knækker. Paraplyen vender tilbage til sin normale form, hvis du lukke den på normal vis. Dermed ikke sagt, at FULTON paraplyerne kan klare al slags vejr. Hvis det blæser kraftigt, anbefaler vi, at du lade paraplyen blive hjemme og tage en solid regnfrakke med sydvest på i stedet for. Ingen paraplymærker dækker skader som følge af vind eller slitage under deres garantier - heller ikke FULTON.

Viser 1 - 20 of 20 varer
Viser 1 - 20 of 20 varer