FODTØJ  Der er 23 varer i denne kategori

Underkategorier

 • AGU Bike Boots

  AGU Bike Boots - beskytter sko og støvler


  AGU udvikler og producerer regntøj til professionelle cykelryttere, cyklister og pendlere med fokus på komfort og kvalitet. Uanset om du er til mountainbikes, spurt på landevejen, cykler til og fra arbejde, på ferie med ungerne eller blot nyder en stille cykeltur i ny og næ, så får du på et eller andet tidspunkt brug for cykelregntøj.

  Her på siden finder du AGU bike boots, som beskytter dine sko og støvler, når du cykler.

  Men AGU designer cykelregntøj til både voksne og børn og cykeltasker, der holder din bagage tør i al slags vejr. AGU har cykelregntøj til professionelle cykelryttere, mountainbikere, pendlere og hygge cyklister, så uanset hvad, du er til, så har AGU løsningen, der sikrer, at du altid får en god oplevelse på cykel - også når det regner.

  Se mere AGU regntøj her >>>   Se AGU vandtætte cykeltasker mv. her >>>

 • BLÆST by Lillebøe

  BLÆST gummistøvler til den velklædte kvinde


  BLÆST by Lillebøe er en norsk virksomhed, som designer og producerer elegant regntøj til den velklædte kvinde med fokus på funktionalitet og kvalitet. BLÆST by Lillebøe regntøj er fremstillet i de bedste materialer, har forseglede sømme og mange funktionelle detaljer, der gør, at regntøjet altid føles behageligt og tørt at have på. Regntøj fra BLÆST by Lillebøe er designet af den norske designer Lisbeth Lillebøe, og kollektionen indeholder både regnfrakker, regnjakker, ponchoer samt gummistøvler og paraplyer, der matcher de flotte regnfrakker.

  Nedenstående ser du se aktuelle BLÆST by Lillebøe gummistøvler. BLÆST by Lillebøe er en sæsonvare, som fornyes forår og efterår.

  Se BLÆST by Lillebøe REGNTØJ og PARAPLYER her >>>

 • OCEAN ABEKO

  OCEAN waders, søstøvler, gummistøvler mv.


  OCEAN Rainwear A/S er en gammel dansk virksomhed grundlagt i tekstil byen Herning i 1958. Virksomheden er kendt for en omfattende og fleksibel produktion af arbejdstøj, arbejdsregntøj og Personal Protective Equipment (PPE), der sælges i mere end 25 lande. OCEAN købte i 2014 den svenske virksomhed ABEKO og skiftede navn til OCEAN ABEKO.

  OCEAN ABEKO tilbyder et bredt sortiment af arbejdstøj, regntøj, waders mv. til sport og fritidsbrug, åndbart arbejdsregntøj i mange forskellige kvaliteter, lette 170 g/m² PU regntøj og de helt tunge Heavy Duty 700 g/m² PVC Off Shore overall, jakker og heldragter med påsvejsede neoprenmanchetter, beskyttelseshandsker og -støvler.

  Nedenstående ser du et bredt udvalg af OCEAN ABEKO waders, søstøvler, sikkerhedsstøvler og gummistøvler.

  OCEAN ABEKO regntøj til fritid og arbejdsregntøj finder du her >>>

 • TRETORN gummistøvler

  TRETORN gummistøvler


  Du er ikke i tvivl om kvaliteten. TRETORN ved, hvad de har med at gøre. Med mere end 120 års erfaring og tradition for at skabe regntøj og gummistøvler, der kan holde til de barske skandinaviske vejrforhold, er TRETORN ikke til at komme uden om, hvis du søger kvalitet. TRETORN stilen er klassisk inspireret af den traditionelle fisker regnfrakke, men dog med nyskabelser og detaljer, der gør, at TRETORN har været trendsættere år efter år, og at regntøj og gummistøvler fra TRETORN også er high fashion.

  Regntøj fra TRETORN har som regel et vandsøjletryk på minimum 8.000 mm (8 m H²O) og yder fortræffelig beskyttelse mod storm, regn og slud. Se mere i de enkelte varebeskrivelser.

  Gummistøvler fra TRETORN er i naturgummi evt. kombineret med Neopren. Komfort og kvalitet er i top, og udvalget er omfattende.

  Historien om TRETORN
  TRETORN blev grundlagt i 1891 af Johan Dunker i Helsingborg, Sverige. Dengang hed fabrikken Helsingborg Gummifabrik og fremstillede dæk. Kort tid efter ansatte han sin kun 21-årige søn, Henry Dunker, som sælger - og det var ham, der senere overtog og med meget stor succes byggede TRETORN op til storproducent af gummistøvler, gummisko, regntøj, verdens bedste tennisudstyr mv.

  Ud over at være en dygtig virksomhedsleder havde Henry Dunker også et socialt engagement og tilbød forud for sin tid sine medarbejdere gratis sundhedspleje, dagpleje og børnehave. Det skabte ikke overraskende et solidt fundament af velvilje blandt medarbejderne, som var med til at sikre fortsat succes. I 1892 producerede TRETORN 39.000 par galocher. Blot to år senere var tallet steget til 209.000 par, og høj som lav i Sverige var iført gummistøvler fra TREORN. I 1896 var TRETORN gummistøvler anerkendt som de bedste i Sverige, Danmark og Tyskland, og produktionen var nu oppe på 1.000.000 par om året.

  Hertil fremstillede TRETORN gummislanger, pedaler, sko og bolde - og da Sveriges verdensberømte tennisspiller, Björn Borg, der stadig regnes for en af de bedste nogen sinde, gik på banerne i med TRETORN tennisbolde, ketsjere og de nyudviklede "Nylite" luksus sportssko, var succesen for alvor i hus.Nylite blev mode, og snart gik berømtheder som Farah Fawcett og Jackie O. gik i Nylite sportssko fra TRETORN. I 1980 introducerede TRETORN gummistøvlen "Skerry", der var en sejlerstøvle, men blev en klassiker, som starter endnu en ny modetrend i hele Europa.

  I mere end 120 år har TRETORN arbejdet hårdt og haft ry for overlegen kvalitet, funktionalitet og innovative nyskabelser. TRETORN har også i fremtiden som mål at sætte standarden for gummistøvler, sko, tennisbolde og overtøj, der tilbyder komfort ud over det sædvanlige.

 • DUNLOP
Viser 1 - 23 of 23 varer
Viser 1 - 23 of 23 varer