FODTØJ

Gummistøvler, waders, søstøvler, bikeboots mv.

På QualityWear.dk finder du allerede nu et bredt udvalg af gummistøvler til mænd, damer, børn og unge, waders og søstøvler i neopren og PVC, sikkerhedsstøvler, bikeboots mv. fra virksomheder som Ocean, AGU, Tretorn, Duplop, Blæst by Lillebøe, Viking m.fl.

I den kommende tid vil du finde endnu flere - siden er under opbygning …

FODTØJ  Der er 27 varer i denne kategori

Underkategorier

 • AGU Bike Boots

  AGU Bike Boots - beskytter sko og støvler

  AGU udvikler og producerer regntøj til professionelle cykelryttere, cyklister og pendlere med fokus på komfort og kvalitet. Uanset om du er til mountainbikes, spurt på landevejen, cykler til og fra arbejde, på ferie med ungerne eller blot nyder en stille cykeltur i ny og næ, så får du på et eller andet tidspunkt brug for cykelregntøj.

  Her på siden finder du AGU bike boots, som beskytter dine sko og støvler, når du cykler.

  Men AGU designer cykelregntøj til både voksne og børn og cykeltasker, der holder din bagage tør i al slags vejr. AGU har cykelregntøj til professionelle cykelryttere, mountainbikere, pendlere og hygge cyklister, så uanset hvad, du er til, så har AGU løsningen, der sikrer, at du altid får en god oplevelse på cykel - også når det regner.

  Se mere AGU regntøj her >>>   Se AGU vandtætte cykeltasker mv. her >>>

 • BLÆST gummistøvler

  BLÆST gummistøvler til den velklædte kvinde

  BLÆST by Lillebøe er en norsk virksomhed, som designer og producerer elegant regntøj til den velklædte kvinde med fokus på funktionalitet og kvalitet. BLÆST by Lillebøe regntøj er fremstillet i de bedste materialer, har forseglede sømme og mange funktionelle detaljer, der gør, at regntøjet altid føles behageligt og tørt at have på. Regntøj fra BLÆST by Lillebøe er designet af den norske designer Lisbeth Lillebøe, og kollektionen indeholder både regnfrakker, regnjakker, ponchoer samt gummistøvler og paraplyer, der matcher de flotte regnfrakker.

  Nedenstående ser du se aktuelle BLÆST by Lillebøe gummistøvler. BLÆST by Lillebøe er en sæsonvare, som fornyes forår og efterår.

  Se BLÆST by Lillebøe REGNTØJ og PARAPLYER her >>>

 • OCEAN waders mv.

  OCEAN waders, belt waders, søstøvler mv.

  Hele sortimentet i OCEAN waders med og uden sikkerhedsstøvler og pigstøvler

  OCEAN Textile Group har fremstillet waders, belt waders og søstøvler i generationer og er kendt i hele Europa for høj kvalitet og komfort. QualityWear.dk fører hele sortimentet i waders, som består af waders, belt wader og søsstøvler i PVC (gummi waders) samt Neopren waders og åndbare waders. OCEAN’s PVC-waders fås i tre kvaliteter, som kan kombineres med tre forskellige støver.

  Hvilken OCEAN waders skal jeg vælge?

  OCEAN tilbyder waders, belt waders og søstøvler i flere forskellige materialer; PVC (gummi waders) i tre forskellige tykkelser, åndbare waders i 100% Polyester og Neopren waders i 5 mm. OCEAN waders bruges både af jægere og lystfiskere langs havet, i vandløb, søer og elve, af professionelle fiskere, biologer og landmænd, og i forskellige former for servicefag og industri. Hvilken type waders, du skal vælge, afhænger af flere ting:

  1)      Hvad skal du bruge dine waders til?
  2)      Hvilken betydning har materialets slidstyrke?
  3)      Skal du opholde dig i vand (saltvand og ferskvand i naturen), kemikalieholdigt vand, slam eller gylle?
  4)      Hvor mange timer skal du opholde dig i vandet, og i hvilken temperatur?
  5)      Har du brug for sikkerhedsstøvler, og hvor glat er bunden / det underlag, du skal bevæge dit rundt på?
  6)      Hvilken betydning har vægten?
  7)      Hvilken betydning har din bevægelsesfrihed?
  8)      Hvilke miljø- og sikkerhedsmæssige krav skal de nye waders / søstøvler leve op til?

  TIPS til valgs af den rigtige OCEAN waders?

  Alle OCEAN waders, belt waders og søstøvler kan bruges i saltvand og ferskvand. Her skal du tage udgangspunkt i de timer, du regner med at tilbringe i vandet. De tre OCEAN Waders i PVC kan alle klare et vandsøjletryk på 20.000 eller derover og har svejsede sømme. Dem kan du fiske i hele dagen uden at blive våd. Men er du lige så meget på land som i vand, bør du overveje de åndbare waders eller waders i neopren.

  OCEAN Åndbare waders kan klare et vandsøjletryk på 10.000, har tilsvarende åndbarhed, er lette og smidige. De har tapede sømme.

  OCEAN Neopren waders kan klare et vandsøjletryk på 8.000, har en åndbarhed på 5.000 og er varme, smidige og forholdsvis lette. Neopren waders har tapede sømme.

  Læs mere om vandsøjletryk, åndbarhed og sømme i regntøj her >>>

  Skal du arbejde i kemikalieholdigt vand, slam eller gylle, skal du vælge OCEAN Classic waders i 600 g olie- og fedt resistent PVC. Vælg hertil de skridsikre DUNLOP Acifort S5 sikkerhedsstøvler med stålpigge, så du kan stå fast under arbejdet.

  Har du besluttet dig for waders eller søstøvler i PVC, mangler du bare at beslutte dig for, hvor kraftige de skal være. Jo kraftigere materialet er, jo tungere er de også. Men omvendt, så stiger slidstyrken, hvis du vælger 700 g PVC frem for 500 g.

  Endelig skal du være opmærksom på, at sikkerhedsstøvler og stålpigge øger sikkerheden betydeligt, men naturligvis også vægten. Pigstøvler fås kun til de  kraftige 600 g og 700 g PVC waders, belt waders og søstøvler.

  Hvilke støvler skal jeg vælge til min PVC-waders?

  OCEAN "DeLuxe" og "Classic" waders, belt waders og søstøvler i hhv. 600 g og 700 g PVC kan fås med flere forskellige slags støvler. Standard støvlen er en DUNLOP Hobby. Som tilvalg kan du som tilvalg bestille dem leveret med en DUPLOP Acifort S5 sikkerhedsstøvle, og begge typer støvler kan fås med stålpigge (ligeledes tilvalg).

  Vær opmærksom på, at OCEAN waders, belt waders og søstøvler med sikkerhedsstøvler og stålpigge specialfremstilles ved bestillingen og derfor ikke kan byttes eller returneres.

  VIGTIGT: Advarsel ved brug af waders og søstøvler

  Brug aldrig waders eller søstøvler uden redningsvest. Hvis du falder overbord, vælter i vandet eller træder ned i et hul på havbunden, kan dine waders eller søstøvler blive fyldt op med vand på et øjeblik. Den luft, der uundgåeligt bliver fanget i dine waders eller søstøvler, kan løfte dig op og tippe dig rundt, så du får hovedet under vand. Du kan ikke redde sig selv ud af denne situation, men skal have hjælp fra en anden person eller fra sikkerhedsudstyr. Brug derfor ALTID en selvoppustelig redningsvest sammen med waders og søstøvler, og lad ALDRIG børn være uden opsyn, når de har waders eller søstøvler på.

  Om OCEAN Textile Group

  OCEAN Rainwear A/S er en gammel dansk virksomhed grundlagt i tekstil byen Herning i 1958. Virksomheden er kendt for en omfattende og fleksibel produktion af arbejdstøj, arbejdsregntøj og Personal Protective Equipment (PPE), der sælges i mere end 25 lande. OCEAN købte i 2014 den svenske virksomhed ABEKO og skiftede navn til OCEAN ABEKO.

  OCEAN ABEKO tilbyder et bredt sortiment af arbejdstøj, regntøj, waders mv. til sport og fritidsbrug, åndbart arbejdsregntøj i mange forskellige kvaliteter, lette 170 g/m² PU regntøj og de helt tunge Heavy Duty 700 g/m² PVC Off Shore overall, jakker og heldragter med påsvejsede neoprenmanchetter, beskyttelseshandsker og -støvler.

  Nedenstående ser du et bredt udvalg af OCEAN ABEKO waders, søstøvler, sikkerhedsstøvler og gummistøvler.

  OCEAN ABEKO regntøj til fritid og arbejdsregntøj finder du her >>>

 • TRETORN gummistøvler

  TRETORN gummistøvler

  Du er ikke i tvivl om kvaliteten. TRETORN ved, hvad de har med at gøre. Med mere end 120 års erfaring og tradition for at skabe regntøj og gummistøvler, der kan holde til de barske skandinaviske vejrforhold, er TRETORN ikke til at komme uden om, hvis du søger kvalitet. TRETORN stilen er klassisk inspireret af den traditionelle fisker regnfrakke, men dog med nyskabelser og detaljer, der gør, at TRETORN har været trendsættere år efter år, og at regntøj og gummistøvler fra TRETORN også er high fashion.

  Regntøj fra TRETORN har som regel et vandsøjletryk på minimum 8.000 mm (8 m H²O) og yder fortræffelig beskyttelse mod storm, regn og slud. Se mere i de enkelte varebeskrivelser.

  Gummistøvler fra TRETORN er i naturgummi evt. kombineret med Neopren. Komfort og kvalitet er i top, og udvalget er omfattende.

  Historien om TRETORN
  TRETORN blev grundlagt i 1891 af Johan Dunker i Helsingborg, Sverige. Dengang hed fabrikken Helsingborg Gummifabrik og fremstillede dæk. Kort tid efter ansatte han sin kun 21-årige søn, Henry Dunker, som sælger - og det var ham, der senere overtog og med meget stor succes byggede TRETORN op til storproducent af gummistøvler, gummisko, regntøj, verdens bedste tennisudstyr mv.

  Ud over at være en dygtig virksomhedsleder havde Henry Dunker også et socialt engagement og tilbød forud for sin tid sine medarbejdere gratis sundhedspleje, dagpleje og børnehave. Det skabte ikke overraskende et solidt fundament af velvilje blandt medarbejderne, som var med til at sikre fortsat succes. I 1892 producerede TRETORN 39.000 par galocher. Blot to år senere var tallet steget til 209.000 par, og høj som lav i Sverige var iført gummistøvler fra TREORN. I 1896 var TRETORN gummistøvler anerkendt som de bedste i Sverige, Danmark og Tyskland, og produktionen var nu oppe på 1.000.000 par om året.

  Hertil fremstillede TRETORN gummislanger, pedaler, sko og bolde - og da Sveriges verdensberømte tennisspiller, Björn Borg, der stadig regnes for en af de bedste nogen sinde, gik på banerne i med TRETORN tennisbolde, ketsjere og de nyudviklede "Nylite" luksus sportssko, var succesen for alvor i hus.Nylite blev mode, og snart gik berømtheder som Farah Fawcett og Jackie O. gik i Nylite sportssko fra TRETORN. I 1980 introducerede TRETORN gummistøvlen "Skerry", der var en sejlerstøvle, men blev en klassiker, som starter endnu en ny modetrend i hele Europa.

  I mere end 120 år har TRETORN arbejdet hårdt og haft ry for overlegen kvalitet, funktionalitet og innovative nyskabelser. TRETORN har også i fremtiden som mål at sætte standarden for gummistøvler, sko, tennisbolde og overtøj, der tilbyder komfort ud over det sædvanlige.

 • DUNLOP
Viser 1 - 27 of 27 varer
Viser 1 - 27 of 27 varer